Η καθημερινή επιρροή της Σελήνης από 18 έως 20/9

Σελήνη στο Σκορπιό

Η καθημερινή επιρροή της Σελήνης από 18 έως 20/9

Με την εμφανή επίδραση του νέου ξεκινήματός της, η Σελήνη προχωρά στις ζωδιακές της επισκέψεις επιδρώντας ακόμα πιο έντονα στην ψυχολογία μας, που δοκιμάζεται ποικιλοτρόπως.

Η είσοδός της στον Σκορπιό σήμερα 18/9 στις 17:47 το απόγευμα, σηματοδοτεί ένα μυστηριακό και ερωτικό διήμερο, που αναδύει κατευναστικές και ευλαβικές μυρωδιές.

Στις 19:32 το απόγευμα το τρίγωνο με τον Ποσειδώνα μας δίνει την ευκαιρία από το μεσημέρι έως και το βράδυ να επικαλεστούμε τη διαίσθηση και το ένστικτό μας, ώστε να ιεραρχήσουμε μέσα μας τα πραγματικά μας προβλήματα.

Η αγωνία που μας διακατέχει μαζί με την αβεβαιότητα που απελπίζει, βρίσκουν καταφύγιο σε χαλαρωτικές διαδικασίες και σε εμπνευσμένες στρατηγικές. Το διάστημα αυτό προσφέρεται για ηρεμία και ξεκούραση, χαλαρές δραστηριότητες, διαλογιστικές ασκήσεις και καθαρισμό της ατμόσφαιρας του σπιτιού. Μια απαλή μουσική με κεριά μαζί με κάθε καλλιτεχνική απόδραση, θα είναι βάλσαμο στην γενικότερη αναστάτωση.

Στις 19/9 στις 5:17 το πρωί το εξάγωνο με τον Πλούτωνα μας καθοδηγεί ως το μεσημέρι με έντονα συναισθήματα και ερωτική διάθεση, εξάπτοντας τις αισθήσεις μας, που το τετράγωνο με την Αφροδίτη στις 17:30 το απόγευμα, τις απογειώνει.

Η επιθυμία μας να βρεθούμε με το ταίρι μας σε πολύ προσωπικές στιγμές, έρχεται επιτακτικά στο προσκήνιο, συνειδητοποιώντας πως η απομάκρυνση γίνεται επικίνδυνη.

Το να αφήσουμε όσο μπορούμε τις έγνοιες μας στην άκρη και να διασκεδάσουμε με τους αγαπημένους μας, θα λειτουργήσει ευεργετικά στην ψυχολογία μας, δημιουργώντας και ένα γερό απόθεμα ενέργειας.

Στις 23:34 το βράδυ η σύνοδος με τον Άρη, μπορεί να λειτουργήσει εποικοδομητικά, μόνο αν αφήσουμε τη φαντασία μας να δράσει, επινοώντας κάτι ξεχωριστό που θα σπάσει την μίζερη και μονότονη καθημερινότητα.

Οι απαιτήσεις είναι πολλές και οι επιθυμίες έντονες, για αυτό θα πρέπει να φροντίσουμε να διοχετεύσουμε έξυπνα την ενέργειά μας.

Στις 20/9 η μέρα ξεκινά με τη χθεσινή διάθεση που στις 16:11 το απόγευμα η κορύφωση του εξαγώνου με τον Ήλιο που επηρεάζει ώρες πριν, καταφέρνει να την εκτονώσει ολοκληρωτικά, αφήνοντας μια αίσθηση απελευθέρωσης και εξαγνισμού.

Σκορπιοί, Ιχθύες, Καρκίνοι, Αιγόκεροι και Παρθένοι, είναι προορισμένοι να απολαύσουν ένα ιδιαίτερο διήμερο, με ευχάριστα και απροσδόκητα γεγονότα.

Ταύροι, Λέοντες και Υδροχόοι έχουν μεγάλες προσδοκίες και παγιδεύονται στο πάθος τους, ενώ Κριοί, Ζυγοί, Δίδυμοι και Τοξότες δημιουργούν μόνοι τους τις προϋποθέσεις της ικανοποίησής τους.

Στις 19:35 το απόγευμα η Σελήνη περνάει στον Τοξότη για ένα σημαντικό διήμερο το οποίο θα υποδεχτεί μια πολλά υποσχόμενη Φθινοπωρινή Ισημερία.

©2011-2024 Astrology.gr - All rights reserved