18 Σεπτεμβρίου έχω τα γενέθλια μου - Τι λένε τα άστρα;

Μία αστρολογική εκτίμηση και πρόβλεψη για όσους έχουν τα γενέθλια τους σήμερα

18 Σεπτεμβρίου έχω τα γενέθλια μου - Τι λένε τα άστρα;

Η συμβολική κάθε μοίρας του ζωδιακού

Δεν είναι βέβαια η πρώτη φορά που παρουσιάζεται η συμβολική των 360 μοιρών του ζωδιακού. Με το θέμα έχουν ασχοληθεί πολλοί αστρολόγοι, ξένοι αλλά και Έλληνες, μεταφέροντας-αποδίδοντας, κυρίως την εκδοχή του Ιταλού αστρολόγου Adriano Carelli.

Εμείς θα σας θυμίζουμε μέρα-μέρα την συμβολική της μοίρας που «πατάει» ο Ήλιος βοηθώντας όσες ή όσους έχουν τα γενέθλια τους να πάρουν μια εικόνα για τις προδιαγραφές τους. Φυσικά, αντί για τον Ήλιο, μπορεί κανείς να έχει σε αυτήν την μοίρα, τον Ωροσκόπο, την Σελήνη, έναν πλανήτη ή κάποιο άλλο ευαίσθητο σημείο του χάρτη του.

26 έως 27 Παρθένου

Σύμβολο: «Ένας κοιμώμενος γίγαντας»

Ερμηνεία: Ο άνθρωπος εδώ μπορεί να είναι σχετικά νωχελικός ή παθητικός, παράλληλα όμως είναι προικισμένος με επιχειρηματικό μυαλό, επιδεξιότητα και ευφυΐα. Στην ουσία είναι σαν να περιμένει κάτι να τον... Ξυπνήσει και το κλειδί για να επικρατήσουν οι αρετές του είναι η πρωτοτυπία, αφού συχνά δεν βρίσκει κανένα ενδιαφέρον σε «πεπατημένους» δρόμους.

Το απόφθεγμα της μοίρας: «Πίστευα παλιότερα πως το να διευθύνεις μια επιχείρηση είναι σαν να είσαι μαέστρος σε μια συμφωνική ορχήστρα. Αλλά δεν νομίζω πως είναι ακριβώς έτσι. Είναι μάλλον σαν τζαζ. Υπάρχει περισσότερος αυτοσχεδιασμός.» Warren Bennis

Χ.Δ

Οι τάσεις μέχρι τα επόμενα γενέθλια

Αισθηματικά

Η περιπέτεια σας γνέφει δελεαστικά και βέβαια αν είστε ελεύθεροι δεν έχει νόημα να μην ανταποκριθείτε στο νεύμα της. Παρότι η κατάληξη δεν θα είναι πιθανότατα μια σταθερή και μόνιμη σχέση, αξίζει τον κόπο να γευθείτε τις δυνατές συγκινήσεις του έρωτα, χωρίς -εννοείται- να επενδύσετε όλο το είναι σας. Αν πάλι είστε δεσμευμένοι, τότε καλείστε να πάρετε θέση απέναντι στους πειρασμούς και τις προκλήσεις που απειλούν να διαταράξουν την σχέση σας. Και βέβαια το πρόβλημα θα είναι μεγαλύτερο αν όλα αυτά συμβούν από την πλευρά του συντρόφου σας. Σε κάθε περίπτωση αποφύγετε τις ζήλειες και τα δράματα, αφού δεν πρόκειται να βοηθήσουν πουθενά.

Οικονομικά

Ο δρόμος σας είναι σπαρμένος με παγίδες ή «θολά» σημεία και είναι σκόπιμο να μην εμπιστεύεστε άτομα που σας «τάζουν» κέρδη ή ευοίωνες προοπτικές. Αντίθετα θα χρειαστεί να ψάξετε πολύ καλά πίσω από την «βιτρίνα» μιας θελκτικής υπόσχεσης.

Από την άλλη πλευρά οι πιο τυχεροί θα αποκομίσουν κέρδη ή οφέλη από το πουθενά, χωρίς να καταβάλουν κάποια ιδιαίτερη προσπάθεια. Σε κάθε περίπτωση, αποφύγετε να εμπλέξετε τις οικονομικές-επαγγελματικές υποθέσεις σας με τις προσωπικές.

©2011-2024 Astrology.gr - All rights reserved