Η αστρολογική συμβουλή της ημέρας 18/9

Τι πρέπει να προσέξουμε και τι να εκμεταλλευτούμε σήμερα;
Η αστρολογική συμβουλή της ημέρας 18/9

Οι τιμές των προϊόντων στην Ελλάδα είναι πολύ υψηλότερες από χώρες όπως η Αγγλία που έχει ΦΠΑ 5% και 20% αντί 13% και 23% που είναι στη χώρα μας. Οι ειδικοί, ωστόσο, υποστηρίζουν ότι η ακρίβεια, πέρα από τη σκληρή φορολογία, τα καρτέλ, ή άλλους οικονομικούς παράγοντες, οφείλεται σε μια στοχευμένη πολιτική που συνίσταται στον να μην αφήνουν τις ελληνικές μικρομεσαίες επιχειρήσεις να αγοράσουν φθηνά (κατ' επέκταση να πωλήσουν φθηνά), προκειμένου να τις αναγκάσουν σε κλείσιμο, για να ανοίξει ο δρόμος σε ξένες επιχειρήσεις που έρχονται και αγοράζουν μπιρ παρά. Το σύνθημα «Σκεφτόμαστε ελληνικά... αγοράζουμε ελληνικά» είναι πιο επίκαιρο από ποτέ.

Η εξίσωση της ημέρας

Ουρανός= Αφροδίτη/Μεσουράνημα= Δίας/Apollon= Σελήνη/Cupido= Ουρανός/Πλούτωνας= Δίας/Κρόνος= Αφροδίτη/Ποσειδώνας= Δίας/Vulcanus:

Ξαφνικές σχέσεις, γρήγοροι χωρισμοί. Παράξενες μορφές κοινωνικής επαφής.

Μαθηματική αίσθηση. Ξαφνική έναρξη των μεγάλων κερδών και των επιτυχιών στο εμπόριο ή την επιστήμη. Καλή τύχη και επιτυχία στην αστρολογία. Ξαφνικός γάμος. Ενόχληση ή νεύρα λόγω μιας γυναίκας. Ώρες ελεύθερου χρόνου που αφιερώνονται σε εκκεντρικά ενδιαφέροντα. Ανακατατάξεις και δοκιμές των ορίων κάποιου. Νευρικός κλονισμός. Ξαφνικός χωρισμός που θεωρείται τυχερός. Εκπληκτική γρήγορη ανάπτυξη ενός θέματος. Ξαφνική υλική απώλεια ή χαλασμένα κτήρια. Για να φθάσει ξαφνικά σε μια πιο στενή κατανόηση της πίστης, της θρησκείας ή της άποψής κάποιου. Εκπλήξεις και ενθουσιασμοί σε θρησκευτικά θέματα. Ξαφνική έναρξη της μεγάλης τύχης. Ξαφνικός λόγος για τη μεγάλη αισιοδοξία.

Η ταχύτητα με την οποία συμβαίνουν τα γεγονότα μπορεί να ξαφνιάσει, αν και κάποιες από τις αλλαγές, επί της ουσίας, ήταν θέμα χρόνου. Καλή μέρα για να αφιερώσετε χρόνο σε θέματα «προχωρημένα», ασυνήθιστα και πρωτοποριακά. Κερδισμένοι θα βγουν όσοι ξεφύγουν από τα στενά όρια του παρόντος και μπορέσουν να δουν τον αντίκτυπο των απρόσμενων συμβάντων σε βάθος χρόνου. Μην εμπιστεύεστε την κοντόθωρη λογική και πάρτε αποφάσεις με βάση τις αυριανές προοπτικές.

Το απόφθεγμα της ημέρας: «Το παρελθόν και το μέλλον έχουν πέπλο: το παρελθόν το πέπλο της χήρας και το μέλλον το πέπλο της παρθένας.» Jean-Paul Richter

Το τραγούδι της ημέρας: Νίκος Παπάζογλου-Υδροχόος

©2011-2024 Astrology.gr - All rights reserved