Star stylist από Δευτέρα 17/9 ως Πέμπτη 20/9

Συμβουλές ομορφιάς με στυλίστα σας... τ' άστρα!

Star stylist από Δευτέρα 17/9 ως Πέμπτη 20/9

Καλή εβδομάδα! Ξεκίνησε η καινούρια εβδομάδα και μπορούμε να πούμε ότι είναι η πρώτη ημέρα από την υπόλοιπη ζωή μας.

Για θέματα που αφορούν την ομορφιά προτιμήστε την Δευτέρα η οποία έχει πολλές επιλογές που θα σας βοηθήσουν να γίνετε πιο ωραίες τόσο εσείς όσο και ο χώρος σας. Για τα μαλλιά σας είναι μια μέρα που μπορείτε να τα βάψετε και να τα κουρέψετε. Οι αλλαγές μπορούν να σας προσφέρουν λαμπερό και ανάλαφρο αποτέλεσμα. Μπορείτε να κάνετε μανικιούρ και πεντικιούρ και οτιδήποτε έχει σχέση με τον καλλωπισμό. Είναι η ημέρα για το beaute σας! Η ημέρα μπορεί να σας βοηθήσει ακόμα να διαμορφώσετε το χώρο σας όπως σας ευχαριστεί. Επιλέξτε τις αποχρώσεις του μπλε, του ροζ, του πορτοκαλί και του χρυσού και βάλτε χρώμα στην ζωή σας!

Την Τρίτη είναι προτιμότερο να ασχοληθείτε με τα νύχια, εφόσον δεν προλάβατε τη Δευτέρα. Όσον αφορά στα μαλλιά σας, εκμεταλλευτείτε την ημέρα για να τα χτενίσετε.

Η Τετάρτη είναι μια μέρα που όχι μόνο αποφεύγουμε να ασχοληθούμε με την ομορφιά αλλά το βγάζουμε τελείως κι απ' το μυαλό μας! Προσέξτε εργαλεία που παράγουν θερμότητα και δώστε προτεραιότητα σε άλλα πράγματα που έχετε να κάνετε.

Μια επιλογή για την Πέμπτη είναι το χτένισμα, αρκεί βέβαια να επιλέξετε ένα γοητευτικό και μοιραίο στυλ.

Ρεσιτάλ θα δώσουν αυτές τις ημέρες: Οι Ζυγίνες που προσπαθούν να σκεφτούν τη λύση, οι Σκορπίνες που βάζουν καινούριους στόχους και οι Λιονταρίνες με την ερωτική τους διάθεση.

©2011-2024 Astrology.gr - All rights reserved