17 Σεπτεμβρίου έχω τα γενέθλια μου - Τι λένε τα άστρα;

Μία αστρολογική εκτίμηση και πρόβλεψη για όσους έχουν τα γενέθλια τους σήμερα

17 Σεπτεμβρίου έχω τα γενέθλια μου - Τι λένε τα άστρα;

Η συμβολική κάθε μοίρας του ζωδιακού

Δεν είναι βέβαια η πρώτη φορά που παρουσιάζεται η συμβολική των 360 μοιρών του ζωδιακού. Με το θέμα έχουν ασχοληθεί πολλοί αστρολόγοι, ξένοι αλλά και Έλληνες, μεταφέροντας-αποδίδοντας, κυρίως την εκδοχή του Ιταλού αστρολόγου Adriano Carelli.

Εμείς θα σας θυμίζουμε μέρα-μέρα την συμβολική της μοίρας που «πατάει» ο Ήλιος βοηθώντας όσες ή όσους έχουν τα γενέθλια τους να πάρουν μια εικόνα για τις προδιαγραφές τους. Φυσικά, αντί για τον Ήλιο, μπορεί κανείς να έχει σε αυτήν την μοίρα, τον Ωροσκόπο, την Σελήνη, έναν πλανήτη ή κάποιο άλλο ευαίσθητο σημείο του χάρτη του.

25 έως 26 Παρθένου

Σύμβολο: «Δυο ηλικιωμένοι φίλοι με γυαλιά, περπατούν και κουβεντιάζουν εμπιστευτικά»

Ερμηνεία: Ο άνθρωπος εδώ διαθέτει συνήθως ένα διορατικό νου, ικανό να προβλέπει εξελίξεις και γεγονότα αλλά και συγχρόνως μια αδυναμία στο να αντιλαμβάνεται τις συνθήκες του παρόντος. Ακόμη, κάθε αυθαιρεσία ή ριψοκίνδυνο παιγνίδι μπορεί να είναι μια παγίδα γι' αυτόν ενώ, αντίθετα είναι εύκολο να επιτύχει σε κάθε εγχείρημα λειτουργώντας μεθοδικά και ορθολογικά.

Σαν χαρακτήρας, συνήθως είναι ευγενικός, προσηνής, ευχάριστος και πειστικός συζητητής, ένας λογικός άνθρωπος που εμπνέει συμπάθειες και ειλικρινείς φιλίες. Θα έχει την υποστήριξη και την συνεργασία των άλλων και αυτό θα τον βοηθήσει να φτάσει στους στόχους του, περισσότερο από την διορατική ευφυΐα του. Στην ιδιωτική του ζωή, αναμένεται να είναι ευτυχής σε ώριμη ηλικία κι όχι στα νιάτα του και θα τελειώσει τη ζωή του πλαισιωμένος από τη στοργή των παιδιών του.

Το απόφθεγμα της μοίρας: «Ο καλύτερος τρόπος να προβλέψεις το μέλλον είναι να το εφεύρεις.» John Sculley

Χ.Δ

Οι τάσεις μέχρι τα επόμενα γενέθλια

Αισθηματικά

Η χρονιά σας αναμένεται να έχει λίγο απ' όλα! Έρωτες, διεκδικήσεις, ζήλειες και πάθη θα σας κάνουν να νιώσετε «ζωντανοί», ανεξάρτητα με το αν κάποιες φορές οι εξελίξεις δεν θα σας ενθουσιάσουν. Παράλληλα, όντας ιδιαίτερα ευαίσθητοι απέναντι σε παράπονα και αιτήματα, το πιθανότερο είναι να άγεστε και να φέρεστε από διλήμματα. Γι' αυτό είναι καλό να δείτε τα πράγματα καθαρά, χωρίς να... χαθείτε στη «μετάφραση» των συναισθημάτων. Κατά τα άλλα, η σεξουαλικότητα σας πηγαίνει «πακέτο» με την τρυφερότητα και κάποιες φορές θα αντιληφθείτε πως η σχέση σας βασίζεται μάλλον στην συμπόνια, παρά σε οτιδήποτε άλλο.

Οικονομικά

Η χρονιά σας αναμένεται να είναι «ζωηρή», με τα έσοδα και τα έξοδα να εναλλάσσονται χωρίς μέτρο. Πολλές φορές θα δράσετε με το θυμικό και γι' αυτό μια πολύ καλή συμβουλή είναι το να μην μπλέξετε τις προσωπικές με τις οικονομικές ή επαγγελματικές υποθέσεις σας. Στην δουλειά σας πάντως προβλέπονται προστριβές και «μάχες», οπότε φροντίστε έγκαιρα για την διασφάλιση των συμφερόντων σας.

©2011-2024 Astrology.gr - All rights reserved