Η αστρολογική συμβουλή της ημέρας 16/9

Τι πρέπει να προσέξουμε και τι να εκμεταλλευτούμε σήμερα;
Η αστρολογική συμβουλή της ημέρας 16/9

Τα do και don't της εβδομάδας

Η Δευτέρα είναι καλή μέρα για να φλερτάρετε και να ζητήσετε συμβουλές κάθε είδους. Την Τρίτη αποφύγετε να «την πείτε» σε άτομα που έχουν το πάνω χέρι, ιδιαίτερα αν χειρίζονται υποθέσεις σας, αφού μπορεί να σας κάνουν τη ζωή δύσκολη χρησιμοποιώντας την ισχύ της υπογραφής τους. Η Τετάρτη ευνοεί τους μυστικούς έρωτες και τις εξιχνιάσεις μυστήριων ιστοριών. Την Πέμπτη μη δανειστείτε από πρόσωπα που μπορούν να σας δημιουργήσουν προβλήματα. Πετάξτε στην πυρά την κατήφεια και χαμογελάστε. Η Παρασκευή είναι καλή για ταξίδια, εκδρομές και για να τολμήσετε να κάνετε το αδύνατο δυνατό.

Η εξίσωση της ημέρας

Δίας= Άρης/Ποσειδώνας= Ωροσκόπος/Hades= Hades/Zeus= Μεσουράνημα/Kronos:

Μια ευτυχία, παράλληλη με μεγάλες απογοητεύσεις. Άρνηση της ευτυχίας. Αδύνατοι πνεύμονες. Απώλεια ιδιοκτησίας. Οικείο άτομο που έχει ανάγκη από χρήματα. Ευτυχής χαλάρωση. Απώλεια χρημάτων μέσω των μηχανών. Ψευδείς επιχειρήσεις. Πλούσιο άτομο, χρηματοδότης. Αύξηση χρημάτων ή ιδιοκτησίας.

Η προσωπική χαρά μπορεί να μη συνδυαστεί με τη συλλογική, όμως αυτό δε σημαίνει ότι δεν... επιτρέπεται να είστε ευτυχισμένοι. Αντίθετα, μπορείτε να αποτελέσετε ένα φάρο ελπίδας, μεταφέροντας το μήνυμα ότι πάντα υπάρχουν δυνατότητες τα πράγματα να πάνε καλύτερα. Ιδιαίτερα καλή μέρα για να κάνετε πράγματα που ευφραίνουν τη ψυχή σας και σας φέρνουν κοντά με τα καλύτερα στοιχεία του εαυτού σας. Προσοχή στις οικονομικές συναλλαγές.

Το απόφθεγμα της ημέρας: «Τα τρία θεμέλια της ευτυχίας σ' αυτήν τη ζωή είναι: κάτι να κάνεις, κάτι να αγαπάς, κάτι να ελπίζεις.» Νίκος Καζαντζάκης

Η σωστή απάντηση στο χθεσινό κουίζ είναι η Α (Ήλιος/Hades = Κρύο και δυνατές βροχές)

Το τραγούδι της ημέρας: Λίτσα Διαμάντη-Δεν υπάρχει ευτυχία

©2011-2024 Astrology.gr - All rights reserved