Η καθημερινή επιρροή της Σελήνης από 16 έως 18/9

Σελήνη στον Ζυγό

Η καθημερινή επιρροή της Σελήνης από 16 έως 18/9

Μετά τη Νέα φάση της η Σελήνη των αναθεωρήσεων, περνάει στο ζώδιο του Ζυγού, σήμερα 16/9 στις 15:56 το μεσημέρι.

Ως το βράδυ οι ώρες κυλάνε στον απόηχο της οργάνωσης και της αναπροσαρμογής, πασπαλισμένες με καλλιτεχνικές αποχρώσεις και ασχολίες.

Αργά το βράδυ το κλίμα αλλάζει, εφόσον στις 17/9 στις 3:34 το πρωί το τετράγωνο με τον Πλούτωνα και λίγο αργότερα στις 3:41 η αντίθεση με τον Ουρανό συνθέτουν ένα σκληρό Ταυ – τετράγωνο το οποίο επηρεάζει τις βραδινές ώρες της προηγούμενης ημέρας.

Υπερένταση, οξύθυμες συμπεριφορές, απρόοπτα και ανεπιθύμητες καταστάσεις δοκιμάζουν τα νεύρα και τις αντοχές πολλών από εμάς, ενώ καλό θα ήταν να αποφύγουμε συζητήσεις και αντιπαραθέσεις ώστε να μην οδηγηθούμε σε διενέξεις και καβγάδες.

Ο ύπνος πολλών θα είναι άστατος και η αϋπνία θα δίνει μάχη με το μαξιλάρι μας.

Στις 11:39 το πρωί το εξάγωνο με την Αφροδίτη αποκαθιστά τη χαμένη μας ενέργεια και φροντίζει να επαναφέρει τα πρόσωπά μας στο φυσιολογικό τους σχήμα.

Η αισιοδοξία που μας περιβάλλει μας οδηγεί σε καλαίσθητες περιτροπές, όπως η διακόσμηση του γραφείου ή του σπιτιού μας, η αγορά προσωπικών αντικειμένων που θα δωροδοκήσουν τη διάθεσή μας, κάτω από μια γλυκιά και φιλειρηνική συμπεριφορά.

Στις 18:26 το απόγευμα η κορύφωση του τριγώνου με τον Δία που επηρεάζει ώρες πριν και ως το βράδυ, υπόσχεται μια ικανοποιητική ημέρα από την οποία θα έχουμε κάποιες απολαβές που θα μας χαροποιήσουν πολύ, είτε οικονομικού είτε συναισθηματικού περιεχομένου.

Επίσης η μέρα προσφέρεται για επαγγελματικά ραντεβού, καλλιτεχνικές εκδηλώσεις και συναντήσεις με φίλους για να απολαύσουμε ένα καλό φαγητό.

Στις 18/9 στις 14:30 το μεσημέρι η σύνοδος με τον Κρόνο, αποτελεί για άλλη μια φορά την Αχίλλειο πτέρνα πολλών, εφόσον από το πρωί τα εμπόδια, η κούραση, οι καθυστερήσεις και τα ευτράπελα, προκαλούν μελαγχολία και αρνητισμό.

Στο προσκήνιο και πάλι Ζυγοί, Κριοί, Αιγόκεροι και Καρκίνοι, που δέχονται τις επιρροές μέσα σε κλίμα χαρμολύπης.

Λέοντες, Δίδυμοι, Τοξότες και Υδροχόοι ανακαλύπτουν επιπλέον προσφορές, ευκαιρίες και εύνοια για τις επιδιώξεις τους, ενώ Ιχθείς, Παρθένοι, Ταύροι και Σκορπιοί είναι απασχολημένοι πάνω από προγραμματικές λίστες και δηλώσεις.

Στις 17:47 το απόγευμα η Σελήνη περνάει στον Σκορπιό σαν κατάσκοπος στα μυθιστορήματα του Τζον Λε Καρέ.

©2011-2024 Astrology.gr - All rights reserved