Το Star Stylist του Σαββατοκύριακου - Ενυδατώστε πρόσωπο και σώμα

Συμβουλές ομορφιάς με στυλίστα σας... τ' άστρα!

Το Star Stylist του Σαββατοκύριακου - Ενυδατώστε πρόσωπο και σώμα

Το Σάββατο μπορεί να είναι μια αρκετά φορτισμένο σαν μέρα, το οποίο δεν θα σας αφήσει πολλά περιθώρια για να ασχοληθείτε με την ομορφιά σας.

Με την ενέργεια της Νέας Σελήνης που πραγματοποιείται την Κυριακή, σε πολλούς θα δοθεί η ευκαιρία για έναν πιο πρακτικό τρόπο σκέψης ο οποίος θα βοηθήσει λειτουργικά την καθημερινότητά σας.

Διαλέξτε αυτό το Σαββατοκύριακο για να κάνετε μάσκα ομορφιάς στο πρόσωπό σας, να ενυδατώσετε το σώμα σας και ετοιμάστε το πρόγραμμα της εβδομάδας για την διατροφή που θα ακολουθήσετε.

Πρωταγωνιστούν αυτό το σαββατοκύριακο με σειρά προτεραιότητας: οι Παρθένες που αναμένουν την Νέα Σελήνη της Κυριακής, οι Κριαρίνες που καταπιέζονται και οι Διδυμίνες που τις χαρακτηρίζει η υπερβολή.

Μια πρακτική συμβουλή: Μπορείτε να κάνετε μια φυσική μάσκα ομορφιάς για το πρόσωπο σας με γιαούρτι και μέλι. Η ποσότητα των δύο υλικών πρέπει να είναι ίδια και ο χρόνος που θα την αφήσετε είναι 15 λεπτά. Μόλις τελειώσει ο χρόνος παραμονή,ς ξεβγάλετε το πρόσωπο σας, σκουπίστε το με μια καθαρή πετσέτα και βάλτε την ενυδατική κρέμα. Η συγκεκριμένη μάσκα είναι κατάλληλη για όλους τους τύπους του δέρματος.

©2011-2024 Astrology.gr - All rights reserved