15 Σεπτεμβρίου έχω τα γενέθλια μου - Τι λένε τα άστρα;

Μία αστρολογική εκτίμηση και πρόβλεψη για όσους έχουν τα γενέθλια τους σήμερα

15 Σεπτεμβρίου έχω τα γενέθλια μου - Τι λένε τα άστρα;

Η συμβολική κάθε μοίρας του ζωδιακού

Δεν είναι βέβαια η πρώτη φορά που παρουσιάζεται η συμβολική των 360 μοιρών του ζωδιακού. Με το θέμα έχουν ασχοληθεί πολλοί αστρολόγοι, ξένοι αλλά και Έλληνες, μεταφέροντας-αποδίδοντας, κυρίως την εκδοχή του Ιταλού αστρολόγου Adriano Carelli.

Εμείς θα σας θυμίζουμε μέρα-μέρα την συμβολική της μοίρας που «πατάει» ο Ήλιος βοηθώντας όσες ή όσους έχουν τα γενέθλια τους να πάρουν μια εικόνα για τις προδιαγραφές τους. Φυσικά, αντί για τον Ήλιο, μπορεί κανείς να έχει σε αυτήν την μοίρα, τον Ωροσκόπο, την Σελήνη, έναν πλανήτη ή κάποιο άλλο ευαίσθητο σημείο του χάρτη του.

23 έως 24 Παρθένου

Σύμβολο: Η σκηνή της μοναξιάς που ο Βάγκνερ περιγράφει μουσικά (Τριστάνος και Ιζόλδη, τρίτη πράξη): Στις επάλξεις ενός κάστρου που υψώνεται στις όχθες του ωκεανού, ο εξόριστος είναι απλωμένος ολομόναχος, θανάσιμα πληγωμένος. Εκεί κοντά, σ' ένα βραχώδη λόφο, ένας βοσκός κάθεται περιτριγυρισμένος από το κοπάδι του κοιτάζοντας άσκοπα τον άδειο ορίζοντα και παίζοντας με τη φλογέρα του έναν ατελείωτα μελαγχολικό σκοπό.

Ερμηνεία: Το κλειδί εδώ είναι η έμπνευση. Αν ο άνθρωπος μπορέσει να εκφράσει καλλιτεχνικά την μελαγχολία που τον απομονώνει από τους συνανθρώπους του και τον κλείνει στον εαυτό του, αν βρει διέξοδο με τη μελωδία, τη ζωγραφική το γράψιμο κλπ, τότε μπορεί να γίνει ένας επιτυχημένος, διάσημος και δημοφιλής δημιουργός, σημείο αναφοράς του καιρού του. Ωστόσο, τα οικονομικά του σε κάθε περίπτωση θα είναι μάλλον προβληματικά. Σαν χαρακτήρας, είναι συνήθως σταθερός και πεισματάρης ακόμη κι όταν βλέπει πως θα πέσει σε «τοίχο», ενώ έχει τάση στην καθιστική ζωή.

Το απόφθεγμα της μοίρας: «Όταν δεν ξέρεις τι είναι αυτό που κάνεις και αυτό που κάνεις είναι πολύ καλό, αυτό είναι έμπνευση.» Robert Bresson

Χ.Δ

Οι τάσεις μέχρι τα επόμενα γενέθλια

Αισθηματικά

Όποια αναποδιά κι αν σας τύχει είναι βέβαιο πως μπορείτε να βρείτε μια συμβιβαστική φόρμουλα, ικανή να προσφέρει λύσεις αλλά και να συντηρήσει μια σχέση που ακόμη «θέλει δουλειά». Οι συνθήκες σας προτρέπουν να πάρετε «στα σοβαρά» την προσωπική ζωή σας, στοχεύοντας περισσότερο σε μια μακροχρόνια προοπτική, παρά σε εφήμερες επιλογές.

Οικονομικά

Ανάλογα μετρημένες θα πρέπει να είναι και οι κινήσεις σας στον οικονομικό αλλά και τον επαγγελματικό τομέα κάτι που σίγουρα ταιριάζει στην ψυχολογία των Παρθένων. Γι' αυτό είστε κοντά σε λύσεις που μπορεί να μην έχουν άμεσα ή θεαματικά αποτελέσματα αλλά σίγουρα μπορούν να σας εξασφαλίσουν για αρκετά χρόνια. Μια σημαίνουσα υπόθεση σας μπορεί να περάσει από διακανονισμό.

©2011-2024 Astrology.gr - All rights reserved