Η αστρολογική συμβουλή της ημέρας 15/9

Τι πρέπει να προσέξουμε και τι να εκμεταλλευτούμε σήμερα;
Η αστρολογική συμβουλή της ημέρας 15/9

Νεφώσεις, βροχές και καταιγίδες προβλέπει η μετεωρολογική υπηρεσία και για αυτό φροντίστε να έχετε μαζί τις ομπρέλες και τα αδιάβροχα σας. Καλού κακού και μια ζακετούλα, αφού ίσως χρειαστεί τις πρωινές ώρες.

Και για να είμαστε... επίκαιροι, το κουίζ του Σαββάτου έχει ως εξής: Από ποια εξίσωση βλέπουμε το κρύο και τις δυνατές βροχές;

Α. Ήλιος/Hades

Β. Ουρανός/Πλούτωνας= Κρόνος

Γ. Κρόνος/Hades= Ουρανός

Η εξίσωση της ημέρας

Ήλιος= Κρόνος/Hades= Hades/Vulcanus= Ποσειδώνας/Zeus=Άρης/Δίας= Hades/Apollon= Δίας/Μηδενική Κριού= Ερμής/Cupido

Σοβαρή ασθένεια του σώματος. Άνεργος. Για να είναι υπό καθεστώς σύλληψης. Απώλειες ανθρώπων. Για να είναι βρώμικος, για να έχει ψείρες. Το σώμα που είναι μολυσμένο και αποδυναμωμένο από μέσα. Για να αναγκαστεί να βιώσει μια ζωή υπό εξάρτηση. Μια περίοδος γεμάτη αναποδιές και εμπόδια. Άκαρπη εργασία. Το άτομο που καταβάλλει προσπάθειες μάταια. Ζεμάτισμα-έγκαυμα. Ανταλλαγή δαχτυλιδιών. Αρραβώνας. Το άτομο που επιτυγχάνει στην εργασία του. Ημέρες που φέρνουν πολλά εμπόδια. Το άτομο που χειρίζεται τα απορρίμματα και τα κουρέλια. Το άτομο που εξετάζει την επιστήμη της ιστορίας ή τη γνώση του παρελθόντος. Ζητήματα ηθικής και υλικής επιβράβευσης. Ένα καλό πλασάρισμα ή ακόμα και νίκη σε αθλητικά ζητήματα. Η σωματική ευεξία. Επαγγελματίας καλλιτέχνης. Φυσική ομορφιά.

Σήμερα, ίσως χρειαστεί να κάνετε έναν αγώνα δρόμου για να φτάσετε στον προορισμό σας. Οι δυσκολίες και οι αναποδιές έρχονται να σας υπενθυμίσουν ζητήματα που είναι σε εκκρεμότητα και οφείλετε να επιλύσετε. Εξετάζοντας το παρελθόν, θα μάθετε πολλά για το μέλλον. Αφιερώστε χρόνο για φυσική άσκηση, διασκέδαση και έρωτα.

Το απόφθεγμα της ημέρας: «Οι άνθρωποι που πάνε μπροστά σ' αυτόν τον κόσμο, είναι αυτοί που σηκώνονται, αναζητούν τις συνθήκες που θέλουν κι αν δεν τις βρουν, τις διαμορφώνουν μόνοι τους.» Μιγκέλ Θερβάντες

Το τραγούδι της ημέρας: Δ Μητροπάνος-Καλοκαίρια και χειμώνες

©2011-2024 Astrology.gr - All rights reserved