Η αστρολογική συμβουλή της ημέρας 14/9

Τι πρέπει να προσέξουμε και τι να εκμεταλλευτούμε σήμερα;
Η αστρολογική συμβουλή της ημέρας 14/9

Νέοι καιροί, νέα ήθη.

Είναι γνωστό πως οι Έλληνες δεν αφήνουν εύκολα το μετρητό για το τεχνητό χρήμα, ιδιαίτερα μετά τη μεγάλη φούσκα που έσκασε και ακόμα πληρώνουν.

Όμως, όπως έχει προαναγγελθεί, βαδίζουμε ολοταχώς προς την πλήρη καθιέρωση του πλαστικού χρήματος, αφού όλες οι συναλλαγές προβλέπεται να γίνονται μέσω κάρτας και μάλιστα πιστωτικής.

Πάει λοιπόν η ένδοξη εποχή όπου οι γιαγιάδες έκρυβαν (και κρύβουν ακόμη) τα χαρτονομίσματα κάτω από στρώματα, μοκέτες ή μέσα στις φόδρες των ρούχων. Πάει και η παλιά καλή συνήθεια να κολλάνε στο κούτελο του/της αοιδού τα «πετσετάκια». Αμ στους γάμους; Τι «κρεβάτι» θα κάνουν με τις... πιστωτικές; Δεν γίνονται αυτά!

Στη Σουηδία πάντως, ήδη το 97% των χρηματοπιστωτικών συναλλαγών γίνονται με πιστωτικές κάρτες και NFC chip από smartphones και tablets. Μάλιστα, οι Σουηδοί αποτελούν τους πρώτους που βάζουν τέλος στις συναλλαγές με μετρητά και από τον Οκτώβριο η Danske Bank στέλνει το χρήμα στο χρονοντούλαπο της ιστορίας. Ανοίγει μια νέα εποχή ή ο ασκός του Αιόλου;

Η εξίσωση της ημέρας

Ερμής= Κρόνος/Kronos= Kronos/Vulcanus= Kronos/Apollon= Ήλιος/Άρης= Ήλιος/Μηδενική Κριού= Cupido/Hades:

Για να καταλάβουν τις σκέψεις κάποιου. Επιβεβλημένη τακτοποίηση. Σκέψεις για το κράτος. Πολιτική σκέψη, πολιτικές συζητήσεις. Ο φιλόσοφος. Η σκέψη συγκεντρώνεται στα επιστημονικά θέματα. Διάδοση των μεγάλων επιστημονικών σκέψεων. Ο διοικητής. Το άτομο που τείνει προς την επίθεση. Ένα άτομο σε κίνηση. Το σκεπτόμενο άτομο. Ζητήματα που σχετίζονται με την εποχή της νεότητας ή που αφορούν άλλους πιο νέους . Για να παλέψουν για την πραγματοποίηση των καλλιτεχνικών ιδεών.

Σήμερα, η σκέψη σας δεν περιορίζεται στα προσωπικά σας ζητήματα αλλά επεκτείνεται σε κοινωνικά, πολιτικά και επιστημονικά θέματα. Θα αισθανθείτε την ανάγκη να γίνετε πιο ενεργοί, να δράσετε και να παλέψετε για πιστεύω, δικαιώματα και ιδέες. Παράλληλα, θα αντιληφθείτε τις προθέσεις και τις σκοπιμότητες προσώπων που σας παρουσιάζουν τα πράγματα τελείως διαφορετικά από ό, τι είναι. Καλή μέρα για να έρθετε πιο κοντά με νεαρότερα άτομα.

Το απόφθεγμα της ημέρας: «Δεν υπάρχουν ιδέες - υπάρχουν μονάχα άνθρωποι που κουβαλούν τις ιδέες - κι αυτές παίρνουν το μπόι του ανθρώπου που τους κουβαλάει.» Νίκος Καζαντζάκης

Το τραγούδι της ημέρας: Μάνος Παπαδάκης-Θα τα κάψω τα λεφτά μου

©2011-2024 Astrology.gr - All rights reserved