14 Σεπτεμβρίου έχω τα γενέθλια μου - Τι λένε τα άστρα;

Μία αστρολογική εκτίμηση και πρόβλεψη για όσους έχουν τα γενέθλια τους σήμερα

14 Σεπτεμβρίου έχω τα γενέθλια μου - Τι λένε τα άστρα;

Η συμβολική κάθε μοίρας του ζωδιακού

Δεν είναι βέβαια η πρώτη φορά που παρουσιάζεται η συμβολική των 360 μοιρών του ζωδιακού. Με το θέμα έχουν ασχοληθεί πολλοί αστρολόγοι, ξένοι αλλά και Έλληνες, μεταφέροντας-αποδίδοντας, κυρίως την εκδοχή του Ιταλού αστρολόγου Adriano Carelli.

Εμείς θα σας θυμίζουμε μέρα-μέρα την συμβολική της μοίρας που «πατάει» ο Ήλιος βοηθώντας όσες ή όσους έχουν τα γενέθλια τους να πάρουν μια εικόνα για τις προδιαγραφές τους. Φυσικά, αντί για τον Ήλιο, μπορεί κανείς να έχει σε αυτήν την μοίρα, τον Ωροσκόπο, την Σελήνη, έναν πλανήτη ή κάποιο άλλο ευαίσθητο σημείο του χάρτη του.

22 έως 23 Παρθένου

Σύμβολο: «Ένας άνδρας σ' ένα ιστιοφόρο στη μέση του ωκεανού»

Ερμηνεία: Ο άνθρωπος εδώ χαρακτηρίζεται από μια ακατανίκητη ανάγκη εξερεύνησης και κατάκτησης. Διαθέτει μια φύση γεμάτη φλόγα, ενθουσιασμό και φαντασία, που επαναστατεί αν την περιορίσεις στο χώρο και στο περιβάλλον που γεννήθηκε και την υποχρεώσεις να υιοθετήσει τις ιδέες που επικρατούν. Η δίψα για νέες εμπειρίες τον κρατά ζωντανό, ενώ μπορεί να έχει πάθος και για τη θάλασσα. Σε αρκετές περιπτώσεις η επιτυχία του πλαισιώνεται από ένα ταξίδι ή μετανάστευση.

Το απόφθεγμα της μοίρας: «Αν μπορούσαμε να πουλήσουμε τις εμπειρίες μας στην τιμή που μας κόστισαν, θα ήμασταν όλοι εκατομμυριούχοι.» Abigail Van Buren

Χ.Δ

Οι τάσεις μέχρι τα επόμενα γενέθλια

Αισθηματικά

Οι συνθήκες ευνοούν τις νέες γνωριμίες, αντίθετα όμως σε σχέση με το υπάρχον «καθεστώς», τα νέα δεν είναι ευχάριστα. Κάποιες καταστάσεις μπορεί να σας πληγώσουν βαθιά αλλά εκείνο που έχει σημασία είναι να μην μείνετε στο παρελθόν. Ένα νέο κεφάλαιο ανοίγει στον τομέα των σχέσεων σας και είναι κρίμα να το προσπεράσετε.

Οικονομικά

Η ζωή σας θέλει σε επιφυλακή και θέση μάχης για να αντιμετωπίσετε κυρίως «βέλη» που προέρχονται εξ οικείων. Περιουσιακά θέματα μπαίνουν στο τραπέζι με τις διαθέσεις να μην είναι και τόσο... ευγενικές! Στον επαγγελματικό τομέα πάλι, καλείστε να λειτουργήσετε ως ειρηνοποιοί σε ένα είδος «εμφύλιου», γνωρίζοντας πως τα «σκάγια» μπορεί να πάρουν κι εσάς. Δύσκολες οι ισορροπίες κι ακόμη πιο δύσκολο το να μην χαλάσετε καρδιές... Αν έχετε δικό σας εργασιακό χώρο, προνοείστε για την ασφάλεια του.

©2011-2024 Astrology.gr - All rights reserved