13 Σεπτεμβρίου έχω τα γενέθλια μου - Τι λένε τα άστρα;

Μία αστρολογική εκτίμηση και πρόβλεψη για όσους έχουν τα γενέθλια τους σήμερα

13 Σεπτεμβρίου έχω τα γενέθλια μου - Τι λένε τα άστρα;

Η συμβολική κάθε μοίρας του ζωδιακού

Δεν είναι βέβαια η πρώτη φορά που παρουσιάζεται η συμβολική των 360 μοιρών του ζωδιακού. Με το θέμα έχουν ασχοληθεί πολλοί αστρολόγοι, ξένοι αλλά και Έλληνες, μεταφέροντας-αποδίδοντας, κυρίως την εκδοχή του Ιταλού αστρολόγου Adriano Carelli.

Εμείς θα σας θυμίζουμε μέρα-μέρα την συμβολική της μοίρας που «πατάει» ο Ήλιος βοηθώντας όσες ή όσους έχουν τα γενέθλια τους να πάρουν μια εικόνα για τις προδιαγραφές τους. Φυσικά, αντί για τον Ήλιο, μπορεί κανείς να έχει σε αυτήν την μοίρα, τον Ωροσκόπο, την Σελήνη, έναν πλανήτη ή κάποιο άλλο ευαίσθητο σημείο του χάρτη του.

21 έως 22 Παρθένου

Σύμβολο: «Μια γυμνή γυναίκα μ' ένα προβατάκι κι ένα παιδάκι στους ώμους της»

Ερμηνεία: Ο άνθρωπος εδώ είναι πέραν του δέοντος αισθησιακός και συνάμα αθώος, τόσο που να δρα με «άγνοια κινδύνου». Συνήθως είναι ειλικρινής με τον εαυτό του και τους άλλους, ξέρει τι θέλει και το δηλώνει με μια αυτοπεποίθηση, όμως από την άλλη πλευρά του είναι δύσκολο να περιορίσει τις επιθυμίες του, Και όταν αυτές αντιβαίνουν τον ηθικό ή κοινωνικό κώδικα, εκτίθεται, με μάλλον ανεπιθύμητες συνέπειες. Πάντως, εάν αλλά στοιχεία στο ωροσκόπιο περιορίσουν τον κίνδυνο σκανδάλων και αναχαιτίσουν τον άκρατο αισθησιασμό ή δώσουν πνευματικότητα, η φυσική γοητεία του ανθρώπου μπορεί να τον κάνει περιζήτητο κοινωνικά.

Το απόφθεγμα της μοίρας: «Ο αισθησιασμός μια γυναίκας είναι η πηγή απ' όπου αναζωογονείται το πνεύμα ενός άντρα.» Karl Kraus

Χ.Δ

Οι τάσεις μέχρι τα επόμενα γενέθλια

Αισθηματικά

Για όσες και όσους δεν έχουν δεσμεύσεις, μια νέα γνωριμία μπορεί να αλλάξει το τοπίο, ενώ γενικότερα φαίνεται πως βαδίζουν ολοταχώς προς μια αναθεώρηση τάσεων και συνηθειών της προσωπικής τους ζωής. Για τους ήδη δεσμευμένους τώρα, μπορεί μεν να υπάρξει ένα ανάλογο πλεονέκτημα, με τη ρουτίνα να απομακρύνεται, ωστόσο υπάρχει και το ενδεχόμενο μιας πιο δυναμικής ανατροπής των ισορροπιών, ιδιαίτερα αν τα θεμέλια της σχέσης τους δεν είναι και τόσο γερά.

Σε κάθε περίπτωση, όλες οι εξελίξεις θα συνοδευτούν από την απομυθοποίηση πρότερων προσώπων ή καταστάσεων, κάτι που μπορεί να προκύψει ύστερα από αποκαλύψεις μυστικών και παρασκηνιακών ενεργειών.

Οικονομικά

Κάποια απρόβλεπτα έσοδα θα σας ανυψώσουν το ηθικό, ενώ γενικότερα μπορείτε να περιμένετε πολλά από πηγές που δεν υπολογίζατε. Παράλληλα, στον επαγγελματικό τομέα, κάποιες αλλαγές αλλά και οι διευκρινίσεις ή αποκαλύψεις σε σχέση με καταστάσεις του παρελθόντος θα σας απελευθερώσουν από υποχρεώσεις και θα σας ανοίξουν το δρόμο για μια καλύτερη συνέχεια.

©2011-2024 Astrology.gr - All rights reserved