Η αστρολογική συμβουλή της ημέρας 13/9

Τι πρέπει να προσέξουμε και τι να εκμεταλλευτούμε σήμερα;
Η αστρολογική συμβουλή της ημέρας 13/9

Σύμφωνα με τα στοιχεία του Υπουργείου Οικονομικών ο κρατικός προϋπολογισμός παρουσίασε πλεόνασμα 850 εκατ. ευρώ για το μήνα Αύγουστο ενώ συχαρίκια για την καλή δουλειά στα οικονομικά έδωσε τόσο ο Ντράγκι όσο και ο Σόιμπλε. Μη βιαστείτε όμως να χορτάσετε με το «ορεκτικό» που προσφέρουν, καθώς ακολουθεί «κυρίως γεύμα» που περιέχει νέα επιβολή δημοσιονομικών μέτρων και για «επιδόρπιο» με επικαλυμμένη γεύση θεσμοθέτησης της εξαήμερης εργασίας. Αλλιώς, λεφτά γιοκ, κατά τον γνωστό και συνήθη εκβιασμό...

Τώρα σε όσους αρέσουν οι καραμέλες, υπάρχει αυτή του Σόιμπλε ότι η κρίση στην Ευρωζώνη είναι αποτέλεσμα της κακής πολιτικής των κρατών μελών, όπως η Ελλάδα. Για τις πραγματικές αιτίες ούτε λέξη και βέβαια είναι θέμα χρόνου το πότε θα καταρρεύσει στην πράξη αυτή η πολιτική στρουθοκαμήλου.

Η εξίσωση της ημέρας

Άρης= Κρόνος/Zeus= Zeus/Vulcanus= Hades/Poseidon= Cupido/Kronos= Zeus/Apollon= Ήλιος/Πλούτωνας= Ήλιος/Ουρανός:

Περιοδικά διακεκομμένες κοινές προσπάθειες. Αποστείρωση. Δραστηριότητα σχετικά με τις μηχανές ή τα μηχανικά μηχανήματα. Ιπποδύναμη. Απομόνωση μέσω των δραστηριοτήτων ή της ηθικής συμπεριφοράς κάποιου. Για να λάβει την ειδική επεξεργασία. Τελετή γάμου. Επίσημη λειτουργία. Δράση των μεγάλων κοινοτήτων. Λήξη του γραφείου. Φύλλα επεξεργασμένου σιδήρου. Για να μάθει, να μελετήσει ή να ψάξει. Για να βάλει τη θεωρία σε εφαρμογή με την ενέργεια. Στρατιωτική επιστήμη. Αναπαραγωγική ικανότητα. Εργασία κατά τρόπο πάρα πολύ εσπευσμένο. Για να ορμήσει. Φυσικά επιθετικός και ωστικός. Αυθόρμητες αποφάσεις. Μια ζημία έναντι του σώματος. Ένα ατύχημα. Ένα πληγωμένο σώμα. Οι πράξεις που μας ενθουσιάζουν. Απώλειες ή τραυματισμοί μέσω των πυροβόλων, μέσω της πυρκαγιάς.

Σήμερα, υπάρχει ένας ενθουσιασμός και συγχρόνως μια βιασύνη για να γίνουν πράγματα που σας σφηνώνονται στο μυαλό. Πολύ πιθανόν να ενταχθείτε ή να αποχωρήσετε από μια ομάδα η οποία συγκρούεται με κάποια άλλη. Σε κάθε περίπτωση, πρέπει να πάρετε το χρόνο σας, να αποστασιοποιηθείτε από πρόσωπα και καταστάσεις και να δείτε με ηρεμία τι είναι καλύτερο να κάνετε, χωρίς να ακολουθείτε τη ψυχολογία της μάζας. Ιδιαίτερη προσοχή χρειάζεται στη χρήση μηχανημάτων και εργαλείων.

Το απόφθεγμα της ημέρας: «Την πρώτη φορά είναι τυχαίο, τη δεύτερη φορά είναι σύμπτωση, την τρίτη, εχθρική ενέργεια.» Ian Flemming

Το τραγούδι της ημέρας: Μάρκος Βαμβακάρης-Όσοι έχουνε πολλά λεφτά

©2011-2024 Astrology.gr - All rights reserved