Η καθημερινή επιρροή της Σελήνης από 12 έως 14/9

Σελήνη στον Λέοντα

Η καθημερινή επιρροή της Σελήνης από 12 έως 14/9

Ενώ η Αφροδίτη παρελαύνει στο ζώδιο του Λέοντα ξεσηκώνοντάς μας όσο μπορεί και όσο δυνάμεθα προς πάσα διασκέδαση, απόλαυση, ικανοποίηση και ευχαρίστηση, η Σελήνη σπεύδει να τη συνοδέψει μπαίνοντας και αυτή σήμερα στον Λέοντα στις 6:01 το πρωί, για ένα πραγματικά απολαυστικό διήμερο.

Το πρωινό έως το απόγευμα προσφέρονται για καλλωπισμό, επισκέψεις σε κέντρα αισθητικής, κομμωτήρια, εντυπωσιακές αγορές, εκδηλώσεις και γενικότερα δραστηριότητες που αφορούν την ψυχολογική μας ανάταση.

Στις 18:16 το απόγευμα η σύνοδος με την Αφροδίτη και λίγο αργότερα στις 19:26 το τρίγωνο με τον Ουρανό κλείνουν την ημέρα με μια απροσδόκητη νότα ευθυμίας, αισιοδοξίας και ζωντάνιας. Ο ερωτισμός, το γούστο και η γενναιοδωρία μας αγγίζουν κόκκινο, σπάζοντας πολλά φράγματα αναστολών και μίζερων σκέψεων.

Οι σχέσεις μας αναθερμαίνονται και η διάθεση απογειώνεται, προσπαθώντας όσο μπορούμε να δημιουργήσουμε συνθήκες στις οποίες θα αισθανθούμε άνετα με σκοπό να τις μοιραστούμε με φίλους και αγαπημένους.

Στις 13/9 στις 6:55 το πρωί το τετράγωνο με τον Άρη, ανοίγει την ημέρα με παθιασμένες τάσεις και αποφασιστικές ενέργειες, που καθορίζουν τη στάση και τη θέση μας.

Η δραστηριότητές μας επιλέγονται σαν καταναλωτικά προϊόντα στο καρότσι του super market που γεμίζει με χαρά και προσδοκία.

Στις 10:52 το εξάγωνο με τον Δία μας οδηγεί όλη την υπόλοιπη ημέρα σε μια συνειδητή υπερβολή, που έχουμε ανάγκη για να ανταπεξέλθουμε στους προσωπικούς μας αγώνες.

Η μεγαλόψυχη αίσθηση που μας διέπει, κάνει και αυτήν την ημέρα μια παρακαταθήκη εξομολογήσεων, διαπραγματεύσεων, ξεκαθαρισμάτων και επιλύσεων πολλών θεμάτων.

Κάθε δισταγμός αποτελεί μια κατάφορη αδικία για όλους μας.

Στις 14/9 στις 8:14 το πρωί το εξάγωνο με τον Κρόνο βοηθά στην κατάστρωση σχεδίων, σημαντικών αποφάσεων και καθοριστικών κινήσεων.

Λέοντες, Κριοί, Τοξότες, Υδροχόοι, Δίδυμοι και Ζυγοί, είναι αυτοί που θα αποκομίσουν τα περισσότερα οφέλη αυτού του διημέρου.

Στις 12:31 το μεσημέρι η Σελήνη περνάει στην Παρθένο συνεχίζοντας την ψυχολογική μας τόνωση, μέσα από μια προτρεπτική Νέα Σελήνη.

©2011-2024 Astrology.gr - All rights reserved