Η αστρολογική συμβουλή της ημέρας 12/9

Τι πρέπει να προσέξουμε και τι να εκμεταλλευτούμε σήμερα;
Η αστρολογική συμβουλή της ημέρας 12/9

Εδώ γελάνε και κλαίνε μαζί: «Να εξυγιάνουμε την Ελλάδα, σαν θυγατρική»...

Ο Χανς Πέτερ Κάιτελ εκπρόσωπος των επιχειρηματιών στη Γερμανία δήλωσε ότι η Ελλάδα θα πρέπει να γίνει ένα είδος ειδικής οικονομικής ζώνης εντός της ευρωζώνης, με αφεντικά υπαλλήλους της Ευρωπαϊκής Ένωσης. Επιπλέον, ισχυρίζεται ότι η Ελλάδα, αν θέλει να δει μακροπρόθεσμα άσπρη μέρα, θα πρέπει να δώσει τα ηνία σε αυτούς που τη στηρίζουν από την Ευρωπαϊκή Ένωση. Μάλλον κακή στραβή και ανάποδη εννοεί μιας και εκ του αποτελέσματος τα πράγματα απέδειξαν το ότι πίσω από το πρόσωπο της στήριξης κρύβεται η εκμετάλλευση και εκεί που μας χρώσταγαν, θέλουν και το βόδι.

Η αλήθεια βέβαια είναι, πως οι Γερμανοί έχουν μεγάλη παράδοση στις πολιτικές εξυγίανσης κρατών, λαών, φυλών κλπ, με το «πρόγραμμα Lebensborn» να είναι πάντα φάρος και οδηγός τους...

Η εξίσωση της ημέρας

Βόρειος Δεσμός= Μηδενική Κριού/Κρόνος= Ερμής/Αφροδίτη= Κρόνος/Ωροσκόπος= Μεσουράνημα/Κρόνος= Ερμής:

Αποχώρηση, παραίτηση. Θέτοντας κάποιος τον εαυτό του εκτός του «κατεστημένου». Ταλέντο στις δημόσιες σχέσεις, φλερτ. Συνδέσεις μέσω της καλής συμπεριφοράς. Έμπορος τέχνης. Ένα άτομο για P.R (Public Relationships). Λαμβάνοντας μέρος σε έναν χωρισμό. Πένθος. Ένα δυσάρεστο γεγονός που συσπειρώνει. Διανοητικές επαφές με την μάζα και το πλήθος. Αλληλογραφία.

Είναι πολύ πιθανόν να αρνηθείτε να συμμετάσχετε σε μια διαδικασία που η παρουσία σας θα σήμαινε ότι επιβραβεύετε αυτά που στην πραγματικότητα αποδοκιμάζετε. Πολύ σημαντικό ρόλο στις σχέσεις σας με του άλλους θα παίξει η επικοινωνία και ο τρόπος που θα προβάλλετε τον εαυτό σας μέσα από το λόγο, τις πράξεις και τη στάση σας. Ευκαιρίες θα παρουσιαστούν μέσα στις δυσκολίες, ενώ βαλβίδα διαφυγής της έντασης θα αποτελέσει... το φλερτ.

Το απόφθεγμα της ημέρας: « Η εντιμότητα στην πολιτική είναι αποτέλεσμα της δύναμης, ενώ η υποκρισία αποτέλεσμα της αδυναμίας.» Βλαδίμηρος Ίλιτς Λένιν

Το δίδαγμα της ημέρας: The Lebensborn project, από το «Σαν Σήμερα» της 12ης Δεκεμβρίου

©2011-2024 Astrology.gr - All rights reserved