12 Σεπτεμβρίου έχω τα γενέθλια μου - Τι λένε τα άστρα;

Μία αστρολογική εκτίμηση και πρόβλεψη για όσους έχουν τα γενέθλια τους σήμερα

12 Σεπτεμβρίου έχω τα γενέθλια μου - Τι λένε τα άστρα;

Η συμβολική κάθε μοίρας του ζωδιακού

Δεν είναι βέβαια η πρώτη φορά που παρουσιάζεται η συμβολική των 360 μοιρών του ζωδιακού. Με το θέμα έχουν ασχοληθεί πολλοί αστρολόγοι, ξένοι αλλά και Έλληνες, μεταφέροντας-αποδίδοντας, κυρίως την εκδοχή του Ιταλού αστρολόγου Adriano Carelli.

Εμείς θα σας θυμίζουμε μέρα-μέρα την συμβολική της μοίρας που «πατάει» ο Ήλιος βοηθώντας όσες ή όσους έχουν τα γενέθλια τους να πάρουν μια εικόνα για τις προδιαγραφές τους. Φυσικά, αντί για τον Ήλιο, μπορεί κανείς να έχει σε αυτήν την μοίρα, τον Ωροσκόπο, την Σελήνη, έναν πλανήτη ή κάποιο άλλο ευαίσθητο σημείο του χάρτη του.

20 έως 21 Παρθένου

Σύμβολο: «Ένας χοντρός, επιδεικτικά ντυμένος άντρας, με τα χέρια γεμάτα νομίσματα που κουδουνίζουν, χρυσά στο δεξί, ασημένια στο αριστερό χέρι»

Ερμηνεία: Ο άνθρωπος εδώ θα γεννηθεί ή θα γίνει πλούσιος. Μπορεί όμως να κολλήσει στα πλούτη του, φοβούμενος μην τα χάσει. Σε μια τέτοια περίπτωση, τα χρήματα θα ρυθμίζουν τη συμπεριφορά του και θα είναι ο κοινός παρανομαστής όλων των επιλογών του. Βασιζόμενος στο ταλέντο του να επωφελείται από τις ευκαιρίες, θα είναι έτοιμος να πουλήσει σ' όποιον προσφέρει τα περισσότερα, χωρίς να υπολογίσει ιδανικά, φιλίες και υποσχέσεις.

Χρειάζεται λοιπόν, η ενίσχυση του σε ηθικές αξίες και το να μάθει έγκαιρα πως δεν χρειάζεται να ενισχύει μια πλευρά της ζωής του στην οποία ήδη διαθέτει υπεροπλία.

Το απόφθεγμα της μοίρας: «Αν μπορείς να μετράς τα λεφτά σου, δεν είσαι πραγματικά πλούσιος.» Jean Paul Getty

Χ.Δ

Οι τάσεις μέχρι τα επόμενα γενέθλια

Αισθηματικά

«Ένας μεγάλος έρωτας γεννιέται». Αυτή θα μπορούσε να είναι η επικεφαλίδα για τον τομέα των σχέσεων σας, που όπως φαίνεται θα σας απασχολήσουν υπέρ του δέοντος μέσα στους επόμενους δώδεκα μήνες. Για τους ήδη δεσμευμένους βέβαια, το θέμα είναι πολύ πιο φλέγον, αφού αυτού του είδους η ευτυχία προϋποθέτει το να υποκύψουν στον πειρασμό...

Οικονομικά

Ούτε κρύο, ούτε ζέστη για τα οικονομικά των περισσοτέρων από εσάς και βέβαια στους χαλεπούς καιρούς που ζούμε το θετικό στοιχείο είναι το ότι δεν αναμένεται να αντιμετωπίσετε ιδιαίτερα προβλήματα. Οι πιο τυχεροί μάλιστα, θα δουν τις επαγγελματικές τους προοπτικές να διευρύνονται και φυσικά μαζί τους και τις οικονομικές.

©2011-2024 Astrology.gr - All rights reserved