11 Σεπτεμβρίου έχω τα γενέθλια μου - Τι λένε τα άστρα;

Μία αστρολογική εκτίμηση και πρόβλεψη για όσους έχουν τα γενέθλια τους σήμερα

11 Σεπτεμβρίου έχω τα γενέθλια μου - Τι λένε τα άστρα;

Η συμβολική κάθε μοίρας του ζωδιακού

Δεν είναι βέβαια η πρώτη φορά που παρουσιάζεται η συμβολική των 360 μοιρών του ζωδιακού. Με το θέμα έχουν ασχοληθεί πολλοί αστρολόγοι, ξένοι αλλά και Έλληνες, μεταφέροντας-αποδίδοντας, κυρίως την εκδοχή του Ιταλού αστρολόγου Adriano Carelli.

Εμείς θα σας θυμίζουμε μέρα-μέρα την συμβολική της μοίρας που «πατάει» ο Ήλιος βοηθώντας όσες ή όσους έχουν τα γενέθλια τους να πάρουν μια εικόνα για τις προδιαγραφές τους. Φυσικά, αντί για τον Ήλιο, μπορεί κανείς να έχει σε αυτήν την μοίρα, τον Ωροσκόπο, την Σελήνη, έναν πλανήτη ή κάποιο άλλο ευαίσθητο σημείο του χάρτη του.

19 έως 20 Παρθένου

Σύμβολο: «Ένας αρματωμένος ιππότης, εν μέσω ληστών»

Ερμηνεία: Ο άνθρωπος εδώ έχει συνήθως θάρρος κι επίγνωση της δύναμης του, ενώ χαίρεται περισσότερο τον αγώνα από την νίκη. Δεν του λείπει το αίσθημα της δικαιοσύνης αλλά δεν του αρέσει να σχετίζεται με ανθρώπους που διαφωνούν μαζί του. Μπορεί να πλουτίσει αλλά θα περιστοιχίζεται πάντα από εχθρούς ή ανταγωνιστές που θα καιροφυλακτούν για να τον βλάψουν με αθέμιτα μέσα. Ίσως όμως, αυτό να είναι και το «στοίχημα» του, δηλαδή η αποτελεσματική αντιμετώπιση τους.

Το απόφθεγμα της μοίρας: «Η επιτυχία ποτέ δεν είναι τόσο ενδιαφέρουσα όσο ο αγώνας.» Willa Cather

Χ.Δ

Οι τάσεις μέχρι τα επόμενα γενέθλια

Αισθηματικά

Η παρουσία της Αφροδίτης στον 12ο ηλιακό οίκο σας, προδιαθέτει σε κρυφές ή ημιπαράνομες σχέσεις, που μπορεί μεν να σας κάνουν ευτυχέστερους αλλά σίγουρα δεν έχουν προοπτική. Από την άλλη πλευρά όμως θα έχετε μια καλή ευκαιρία να ζήσετε τον έρωτα σας μακριά από τα μάτια των ...ενοχλητικών, ενώ οι πιο τυχεροί θα έχετε μια τουλάχιστον ενδιαφέρουσα γνωριμία που μπορεί εκτός των άλλων να ανοίξει και τους ορίζοντες σας.

Οικονομικά

Οι καλές ή όχι συμφωνίες και γενικότερα η ποιότητα των δημόσιων σχέσεων σας είναι το «κλειδί» της χρονιάς στον επαγγελματικό τομέα. Πολλά μπορεί να γίνουν ευκολότερα, αν συμπράξετε με τους κατάλληλους ανθρώπους, ενώ αντίθετα μπορεί να ταλαιπωρηθείτε αφάνταστα αν δώσετε χώρο στους «αεριτζήδες». Σε καθαρά οικονομικό επίπεδο, θα έχετε τη δυνατότητα να αυξήσετε τα έσοδα σας μέσω του εμπορίου ή γενικότερα ως μεσολαβητές-μεσάζοντες.

©2011-2024 Astrology.gr - All rights reserved