Η αστρολογική συμβουλή της ημέρας 11/9

Τι πρέπει να προσέξουμε και τι να εκμεταλλευτούμε σήμερα;
Η αστρολογική συμβουλή της ημέρας 11/9

Δεν πρόλαβε καλά-καλά να «πατήσει πόδι» ο Βόρειος Δεσμός της Σελήνης στον Σκορπιό, και ο Ταύρος Ανδρέας Λοβέρδος ετοιμάζεται να αναλάβει τον πρωταγωνιστικό ρόλο που του επιτάσσουν οι ουρανοί.

Σύμφωνα με αυτά που γράφει στο βιβλίο-μανιφέστο «Νέα Ελληνική Ανόρθωση», η καθολική φτώχεια, η γενίκευση της εγκληματικότητας και η εξαθλίωση μπορούν να αντιμετωπιστούν μόνον με μία «ρήξη» και την δημιουργία ενός νέου πολιτικού φορέα. Το κόμμα αυτό θα πρέπει να είναι ευρωπαϊκό, μεταρρυθμιστικό ριζοσπαστικό και σοσιαλδημοκρατικό.

Εμείς δεν έχουμε παρά να πούμε ότι η ρήξη γενικότερα με το υπάρχον πολύχρονο κατεστημένο στην Ελλάδα και η στροφή 180 μοιρών σε μια νέα τάξη πραγμάτων, με τον Ουρανό και τον Πλούτωνα να βρίσκονται στο τιμόνι των εξελίξεων, δεν είναι παρά θέμα χρόνου για όλους. Και βέβαια οφείλουμε να φροντίσουμε όλοι, ώστε αυτή η ολική ανατροπή να μην πάρει ακραίες διαστάσεις.

Η εξίσωση της ημέρας

Ήλιος= Μεσουράνημα/Δίας= Ήλιος/Cupido= Ποσειδώνας/Πλούτωνας= Ήλιος/Ερμής= Ουρανός/Ποσειδώνας= Ωροσκόπος/Δίας:

Ένα άτομο που την «πατάει» από άτομα που είναι «αυλικοί» και κόλακες. Φιλαρέσκεια και ματαιοδοξία. Ζητήματα που σχετίζονται με τον πατέρα, τον πεθερό, τις μικρές ενώσεις, τις λέσχες. Κοινωνικότητα, δημιουργική ικανότητας της σκέψης. Εναλλαγή μεταξύ της έντασης και της χαλάρωσης. Καταχρήσεις. Τα νέα και γεμάτα ζωή άτομα. Προφανής θάνατος. Το να γίνει κανείς έρμαιο της μοίρας του. Το άτομο που σε όλες τις στιγμές & περιστάσεις της ζωής του είναι large. Το άτομο που απολαμβάνει κάθε τι στην ζωή του. Ο περιχαρής σαν άνθρωπος.

Σήμερα, δε θα πρέπει τα μυαλά σας να πάρουν αέρα από τους «παρατρεχάμενους» που τυχόν σας περιτριγυρίζουν διότι στο πρώτο στραβοπάτημα εσείς θα έχετε να αντιμετωπίσετε τις συνέπειες των αποφάσεών σας και εκείνοι θα γίνουν «λούης». Σκεφτείτε με ηρεμία και φροντίστε να είστε σίγουροι ότι μπορείτε να κουβαλήσετε το βάρος της ευθύνης των επιλογών σας. Κατά τα άλλα, είναι μια καλή μέρα για διασκέδαση, για επαφές με την οικογένεια και άτομα που ανήκετε σε μια παρέα. Μάλιστα, αν καταφέρετε να μην χαλάσετε περισσότερα από αυτά που αντέχει η τσέπη σας, στο τέλος θα είστε διπλά περιχαρείς.

Το απόφθεγμα της ημέρας: «Η αδιαφορία δίνει έναν ψεύτικο αέρα υπεροχής.» Joseph Joubert

Το τραγούδι της ημέρας: Αυτούς τους έχω βαρεθεί-Β Παπακωνσταντίνου

©2011-2024 Astrology.gr - All rights reserved