Η καθημερινή επιρροή της Σελήνης από 9 έως 12/9

Σελήνη στον Καρκίνο

Η καθημερινή επιρροή της Σελήνης από 9 έως 12/9

Μέσα σε ένα γενικότερο κλίμα αναστάτωσης και δυσφορίας που καλύπτει ακόμα και τις ανάσες μας, η Σελήνη περνάει στο οικείο περιβάλλον του Καρκίνου, σήμερα 9/9 στις 19:50 το βράδυ.

Η γλυκιά αίσθηση ανακούφισης, τρυφερότητας και στοργικότητας, θα μας συντροφεύσει ως το βράδυ μέσα από την κορύφωση του τριγώνου με τον Ποσειδώνα στις 22:25. Το βράδυ έχει την τάση να μας ταξιδέψει σαν περίπατος σε μια όμορφη λίμνη, κρατώντας ένα αγαπημένο χέρι και ονειροπολώντας για το μέλλον.

Με ήρεμη διάθεση αυτή της λίγο πριν την καταιγίδα, πέφτουμε για ύπνο για να ξυπνήσουμε σε ένα εντελώς διαφορετικό σκηνικό που επιβάλλεται σαν πραξικόπημα, από την αντίθεση με τον Πλούτωνα στις 9:38 το πρωί και λίγο αργότερα το τετράγωνο με τον Ουρανό στις 10:17.

Το πρωινό θα είναι έντονο ενώ η διάθεση γύρω είναι εριστική, οξύθυμη και επιθετική. Η συναισθηματική απόγνωση διογκώνει την επιθυμία για ακραίες συμπεριφορές και βίαιες κινήσεις, αισθανόμενοι την ανάγκη να ξεσπάσουμε, ενάντια σε όλα όσα μας βασανίζουν ψυχολογικά.

Ως νωρίς το απόγευμα η κατανόηση έχει χαθεί και η συγχώρεση θεωρείται από τους περισσότερους αδυναμία.

Στις 19:05 το απόγευμα το τρίγωνο με τον Άρη, θα κλείσει την ημέρα με απολογισμούς δράσης και αντίδρασης, καταστρώνοντας και όμως και τακτικές, ώστε να αποφευχθεί η συνέχεια του πολεμικού κλίματος.

Στις 11/9 στις 8:54 το πρωί το εξάγωνο με τον Ήλιο και λίγο αργότερα στις 10:20 το εξάγωνο με τον Ερμή, επιβεβαιώνουν την εκτόνωση ενός υπερφορτισμένου συναισθήματος, που βρίσκει επιτέλους διέξοδο σε μια καλή είδηση, ή σε μια δίκαιη αποδοχή. Η μέρα θα συνεχιστεί με συγκρατημένη αισιοδοξία και αρκετή επιφύλαξη.

Στις 12/9 πλέον 58 λεπτά μετά τα μεσάνυχτα το τετράγωνο με τον Κρόνο που επηρεάζει από το προηγούμενο βράδυ, παραδίδει μαθήματα αυτογνωσίας και βοηθάει στην εκτίμηση των δυνάμεών μας, προκαλώντας σε αρκετούς θλίψη και απογοήτευση.

Κριοί, Ζυγοί, Καρκίνοι και Αιγόκεροι αποτελούν τη γνωστή πολύπαθη ομάδα, που για άλλο ένα διήμερο φουντώνει, επαναστατεί, αντιστέκεται και παρηγορείται με την ελπίδα. Προσοχή στα νεύρα και στην παρόρμηση.

Σκορπιοί, Ταύροι, Παρθένοι και Ιχθείς ρίχνουν νερό στις πυρκαγιές που ανάβουν οι άλλοι, ενώ λειτουργούν και κινούνται καλύτερα και αποτελεσματικά.

Δίδυμοι, Τοξότες, Υδροχόοι και Λέοντες συνεχίζουν να φορούν τις μάσκες οξυγόνου μέσα στους καπνούς, χωρίς να ανησυχούν και να πανικοβάλλονται.

Στις 6:01 το πρωί η Σελήνη περνάει στον Λέοντα για ένα διήμερο, σαν μίνι ταξιδάκι στη Ρώμη σε περίοδο εκπτώσεων.

©2011-2024 Astrology.gr - All rights reserved