Η αστρολογική συμβουλή της ημέρας 10/9

Τι πρέπει να προσέξουμε και τι να εκμεταλλευτούμε σήμερα;
Η αστρολογική συμβουλή της ημέρας 10/9

Καλή σχολική χρονιά σε όλους τους μαθητές που αύριο θα πάνε στο σχολείο για τον καθιερωμένο αγιασμό μετά από μια περίοδο διακοπών, ξεκούρασης και ανάπαυλας. Όμως βρισκόμαστε στην... Ελλάδα και δυο μέρες μετά δάσκαλοι και καθηγητές κατεβαίνουν σε κινητοποιήσεις γεγονός που προκαλεί πονοκέφαλο σε πολλούς εργαζόμενους γονείς που δεν θα έχουν που να αφήσουν τα παιδιά τους. Κι επειδή οι δρόμοι δεν είναι πλέον τόσο ακίνδυνοι, η φθηνή baby sitter, ονόματι TV, θα αναλάβει πιθανότατα το θεάρεστο έργο της... αποχαύνωσης. Εκτός βέβαια κι αν κατέβουν και οι γονείς σε απεργία!

Η εξίσωση της ημέρας

Ήλιος= Βόρειος Δεσμός/Πλούτωνας= Πλούτωνας/Zeus= Ουρανός/Βόρειος Δεσμός= Ερμής/Αφροδίτη= Ουρανός/Zeus= Βόρειος Δεσμός/Kronos= Κρόνος/Poseidon:

Φτιάχνοντας και δημιουργώντας αρμονικές σχέσεις στο περιβάλλον. Αγοροπωλησία τροφίμων και συναφών ειδών. Καθημερινές υποχρεώσεις. Το άτομο που καλείται να αυξήσει τις προσπάθειες. Για να μπλεχτεί ξαφνικά σε κάτι. Χαιρετίζοντας μια προσπάθεια φίλων και γνωστών. Ματαιοδοξία. Το βίαιο πρόσωπο. Το άτομο που συγκεντρώνει και κατευθύνει τις σκέψεις και τις ενέργειές του. Ξαφνικές ισχυρές εκρήξεις. Η ημέρα όπου κορυφώνεται η ένταση. Κλήση για δικαστήριο. Το να εμπλακεί κανείς σε δικαστικό αγώνα ενάντια της πολιτείας ή του Κράτους. Ένα άτομο το οποίο είναι πρότυπο μαθητή ή πρότυπο εκπαιδευτικού, είναι σημαντικός ή διαφορετικός. Αξιοπρέπεια.

Σήμερα πολλοί θα χρειαστεί να εντείνετε τις προσπάθειες σας για να φέρετε σε πέρας καταστάσεις και υποθέσεις που σας αφορούν, ενώ δεν αποκλείεται να καταφερθείτε και ενάντια σε ισχυρά πρόσωπα. Το έργο σας, η στάση σας και οι συνήθειες σας μπορούν να σας καταστήσουν παράδειγμα προς μίμηση και να εμπνεύσουν άλλους ανθρώπους που αναζητούν αυτό που πρεσβεύετε.

Το απόφθεγμα της ημέρας: «Μεταξύ δύο κακών, διαλέγω πάντα αυτό που δεν έχω δοκιμάσει» Mae West

Το τραγούδι της ημέρας: Βαγγέλης Δημητριάδης/ Ίριδα Στα θρανία

©2011-2024 Astrology.gr - All rights reserved