10 Σεπτεμβρίου έχω τα γενέθλια μου - Τι λένε τα άστρα;

Μία αστρολογική εκτίμηση και πρόβλεψη για όσους έχουν τα γενέθλια τους σήμερα

10 Σεπτεμβρίου έχω τα γενέθλια μου - Τι λένε τα άστρα;

Η συμβολική κάθε μοίρας του ζωδιακού

Δεν είναι βέβαια η πρώτη φορά που παρουσιάζεται η συμβολική των 360 μοιρών του ζωδιακού. Με το θέμα έχουν ασχοληθεί πολλοί αστρολόγοι, ξένοι αλλά και Έλληνες, μεταφέροντας-αποδίδοντας, κυρίως την εκδοχή του Ιταλού αστρολόγου Adriano Carelli.

Εμείς θα σας θυμίζουμε μέρα-μέρα την συμβολική της μοίρας που «πατάει» ο Ήλιος βοηθώντας όσες ή όσους έχουν τα γενέθλια τους να πάρουν μια εικόνα για τις προδιαγραφές τους. Φυσικά, αντί για τον Ήλιο, μπορεί κανείς να έχει σε αυτήν την μοίρα, τον Ωροσκόπο, την Σελήνη, έναν πλανήτη ή κάποιο άλλο ευαίσθητο σημείο του χάρτη του.

18 έως 19 Παρθένου

Σύμβολο:«Ένας κυνηγός, σε κακοτράχαλο μονοπάτι».

Ερμηνεία:

Ο άνθρωπος εδώ μπορεί να είναι τραχύς χαρακτήρας, ικανοποιημένος με τα λίγα, σκληρός δουλευτής που αντιπαθεί τη γλυκύτητα και τις ευγένειες αλλά και έντιμος. Έχει ανάγκη ελευθερίας, άνεσης χώρου και κινήσεων και αντιπαθεί τους κοινωνικούς τύπους.. Σίγουρα, δεν κρατά τη γλώσσα του, η κριτική του είναι σκληρή και η ειλικρίνειά του συχνά... βάναυση. Αν σπουδάσει, είναι πιθανόν να διαλέξει κάτι που σχετίζεται με τη φύση. Μπορεί να γίνει σπουδαίος γεωργός, γεωπόνος ή οτιδήποτε σχετικό. Αλλά και σαν δικηγόρος μπορεί ν' ασχοληθεί με την γεωργική νομοθεσία κ.λπ.

Το απόφθεγμα της μοίρας: «Η φύση δεν γνωρίζει εξαφάνιση αλλά μόνο μεταμόρφωση!» Αναξαγόρας

.

Χ.Δ

Οι τάσεις μέχρι τα επόμενα γενέθλια

Αισθηματικά

Άνεμος ελευθερίας πνέει στην προσωπική σας ζωή και οι πειρασμοί που θα συναντήσετε στο διάβα σας θα είναι ουκ ολίγοι. Αν και η συναισθηματική ποιότητα των σχέσεων σας δεν είναι δεδομένη, μπορείτε σίγουρα να περάσετε καλά, τουλάχιστον για τους επόμενους δώδεκα μήνες. Σε περίπτωση που είστε ήδη δεσμευμένοι, το κοινωνικό σας άνοιγμα μπορεί να σημάνει και μια κρίση στην σχέση σας, ιδιαίτερα αν αυτή είναι σχετικά «κλειστή».

Οικονομικά

Πραγματικός... οργασμός επικρατεί στα επαγγελματικά και οικονομικά θέματα, με τις συναντήσεις, τις επαφές και τις συμφωνίες να είναι στην ημερήσια διάταξη. Σίγουρα μπορείτε να αποκομίσετε σημαντικά οφέλη από όλα αυτά, αρκεί να μην δυσκολέψετε από μόνοι σας τη ζωή σας, θέτοντας περίπλοκους όρους. Ακόμη καλό είναι να ξεχωρίσετε εγκαίρως «τα πρόβατα από τα ερίφια», αφού ανάμεσα στις «πολλά υποσχόμενες» προτάσεις, υπάρχουν και μερικές «τζούφιες».

©2011-2024 Astrology.gr - All rights reserved