9 Σεπτεμβρίου έχω τα γενέθλια μου - Τι λένε τα άστρα;

Μία αστρολογική εκτίμηση και πρόβλεψη για όσους έχουν τα γενέθλια τους σήμερα

9 Σεπτεμβρίου έχω τα γενέθλια μου - Τι λένε τα άστρα;

Η συμβολική κάθε μοίρας του ζωδιακού

Δεν είναι βέβαια η πρώτη φορά που παρουσιάζεται η συμβολική των 360 μοιρών του ζωδιακού. Με το θέμα έχουν ασχοληθεί πολλοί αστρολόγοι, ξένοι αλλά και Έλληνες, μεταφέροντας-αποδίδοντας, κυρίως την εκδοχή του Ιταλού αστρολόγου Adriano Carelli.

Εμείς θα σας θυμίζουμε μέρα-μέρα την συμβολική της μοίρας που «πατάει» ο Ήλιος βοηθώντας όσες ή όσους έχουν τα γενέθλια τους να πάρουν μια εικόνα για τις προδιαγραφές τους. Φυσικά, αντί για τον Ήλιο, μπορεί κανείς να έχει σε αυτήν την μοίρα, τον Ωροσκόπο, την Σελήνη, έναν πλανήτη ή κάποιο άλλο ευαίσθητο σημείο του χάρτη του.

17 έως 18 Παρθένου

Σύμβολο: «Μια δυνατή, αιωνόβια οξιά, στη μέση ενός ξέφωτου. Τα κλαδιά της είναι γεμάτα φωλιές πουλιών και από τις ρίζες της βλασταίνουν νέοι κλώνοι. Στη σκιά της, βοσκεί ένα κοπάδι γουρούνια».

Ερμηνεία: Ο άνθρωπος εδώ χαρακτηρίζεται συνήθως για την ζωτικότητα αλλά και το προστατευτικό κι αυταρχικό πνεύμα του. Αγαπά και πατρονάρει τους «μικρούς» και τους αδύνατους, συμπαθεί το πλήθος και είναι επιεικής, για όσους δεν έχουν εξελιχθεί και δεν έχουν «χαλάσει» απ' τον πολιτισμό. Αγαπά επίσης τη φύση και τη ζωή κοντά της, όλα αυτά ωστόσο έχουν και την «άλλη» όψη τους. Με πείσμα θα αρνείται να θαυμάζει τους καλύτερούς του, ενώ αντιμετωπίζει δύσπιστα τις συμβουλές των φίλων του. Η έλλειψη σεβασμού των άλλων θα συνυπάρχει με την ανάγκη να τον καταλαβαίνουν αλλά συχνά θα υποφέρει από την έλλειψη της κατανόησης των άλλων. Ακόμη, η περιφρόνηση του για τον τεχνικό πολιτισμό μπορεί να φτάσει σε χονδροειδείς συνήθειες ή ρυπαρότητα.

Το απόφθεγμα της μοίρας: «Ο πολιτισμός δεν ακυρώνει τη βαρβαρότητα, αλλά, πολλές φορές, την επικυρώνει. Όσο πιο πολιτισμένος είναι ένας λαός, τόσο πιο βάρβαρος και καταστροφικός μπορεί να γίνει» Umberto Eco.

Χ.Δ

Οι τάσεις μέχρι τα επόμενα γενέθλια

Αισθηματικά

Αν είστε ήδη δεσμευμένοι, μπαίνετε σε μια φάση αναθεώρησης της σχέσης σας, η οποία καλό είναι να εμπλουτιστεί με περισσότερα «οκτάνια» ελευθερίας. Κι αν κάτι τέτοιο σκοντάψει σε «πρέπει» και κανόνες, τότε ίσως να καταρρεύσει κάθε έννοια μονιμότητας. Από την άλλη πλευρά, ως «ελεύθεροι κι ωραίοι», οι πολλές προτάσεις και γνωριμίες θα σας κάνουν να πιστέψετε πως βρίσκεστε στα πρόθυρα του... παραδείσου αλλά η κατάσταση θυμίζει μάλλον το «όλο λάδι κι από τηγανίτα τίποτα». Φροντίστε λοιπόν να περάσετε καλά, χωρίς να πάρετε στα σοβαρά τα όσα διαδραματίζονται. Για τους πιο τυχερούς από εσάς πάντως, η ζωή μπορεί να επιφυλάσσει μια ανατρεπτική γνωριμία με προοπτικές.

Οικονομικά

Οι προοπτικές σας είναι πολύ καλές, αφού φαίνεται πως έχετε στη διάθεση σας εύκολες λύσεις που σας λύνουν τα χέρια και σας βοηθούν να προχωρήσετε χωρίς προβλήματα. Από εκεί και ύστερα, φροντίστε να μην σπαταλήσετε το πλεονέκτημα σας, ούτε βέβαια τα ωραία σας λεφτά, που ναι μεν... υπάρχουν προς το παρόν αλλά καλό είναι να «κρυφοκοιτάζετε» και στο μέλλον που δεν θα είναι το ίδιο εύκολο.

©2011-2024 Astrology.gr - All rights reserved