Η αστρολογική συμβουλή της ημέρας 9/9

Τι πρέπει να προσέξουμε και τι να εκμεταλλευτούμε σήμερα;
Η αστρολογική συμβουλή της ημέρας 9/9

Τα do και don't της εβδομάδας

Καλή εβδομάδα να έχετε! Η Δευτέρα ξεκινά με όμορφα συναισθήματα αλλά η τύχη ίσως σας γυρίσει την πλάτη, λες και σας έχει προσωπικά ευχηθεί ο... επίτιμος. Η Τρίτη είναι μια μέρα που αξίζει τον κόπο να ρισκάρετε και να διεκδικήσετε το δίκιο σας. Εν συνεχεία την Τετάρτη χρειάζεται να αποφύγετε τη χρήση πυρός εκτός εάν θέλετε να φτιάξετε... μπανάνες φλαμπέ. Την Πέμπτη χρειάζεται να δείτε την αλήθεια κατάματα ενώ την Παρασκευή συνιστάται διασκέδαση αλλά με μέτρο.

Η εξίσωση της ημέρας

Cupido= Άρης/Vulcanus= Ουρανός/Ποσειδώνας= Αρης/Apollon= Ποσειδώνας/Kronos:

Για να αναπτύξει μεγάλη δράση στην οικογένεια, στην κοινότητα. Για να ενισχύσει μια μεγάλη οργάνωση. Ξαφνικός γάμος με δυσκολίες. Απώλεια στην οικογένεια. Σημάδια της διάλυσης σε μια κοινότητα ή μια οικογένεια. Εταιρική δραστηριότητα στο εμπόριο και τη βιομηχανία. Επιστημονική δραστηριότητα με διάφορους ανθρώπους. Γάμοι που καλύπτονται μέσω των κακών νόμων. Καθοδήγηση από μια μυστική κοινότητα. Για να σταματήσει τη διαχείριση μιας ένωσης ή μιας εταιρίας. Κρυμμένες ή μυστικές δυνατότητες. Μυστική μετακίνηση. Κρυφή τέλεση ενός γάμου.

Σήμερα, πολλά πράγματα θα γίνονται με άκρα μυστικότητα και θα καλύπτονται από ένα μυστήριο. Από την άλλη η οικογένεια σας είναι το κλειδί των εξελίξεων, αυτή που μπορεί να σας δώσει χαρά και μια αγκαλιά γεμάτη από όμορφα συναισθήματα αλλά και πίκρα με διαφωνίες και αντεκδικήσεις. Ελάτε λοιπόν πιο κοντά με τους δικούς σας ανθρώπους, ώστε να προλάβετε κάθε «στραβή». Μπορεί επίσης να σας απασχολήσουν θέματα μιας κοινότητας ή ομάδας, της οποίας είστε ενεργό μέλος.

Το απόφθεγμα της ημέρας: «Μην ψάχνεις την ευτυχία, είναι πάντοτε μέσα σου» Πυθαγόρας

Η σωστή απάντηση στο χθεσινό κουίζ είναι: η Β.

Το τραγούδι της ημέρας: Locomondo – Goal

©2011-2024 Astrology.gr - All rights reserved