Τα SOS της εβδομάδας

«Οι πλανήτες κάνουν την δουλειά τους κι εμείς την δική μας»

Τα SOS της εβδομάδας

Όλοι γνωρίζουμε πως στην φύση ακόμη και ένα εξαιρετικά ανθυγιεινό περιβάλλον για κάποιο είδος, μπορεί να είναι γόνιμο για ένα άλλο. Το ίδιο συμβαίνει και με τις κοσμικές επιρροές, που ενώ μπορεί να ευνοούν συγκεκριμένες δραστηριότητες, την ίδια στιγμή να είναι ασύμβατες με κάποιες άλλες.

Γι' αυτό είναι σκόπιμο να προσαρμοζόμαστε στο εκάστοτε κλίμα των ημερών, αποκομίζοντας τα περισσότερα δυνατά οφέλη, στην λογική πάντα του «συν Αθηνά και χείρα κίνει».

Από 8 έως 14 Σεπτεμβρίου

Το Σ/Κ είναι εξαιρετικά πλούσιο σε επιρροές, αντίθετα την υπόλοιπη εβδομάδα οι πλανήτες -με εξαίρεση την Αφροδίτη- δε δείχνουν και τόσο... ορεξάτοι! Ωστόσο, το άκουσμα μόνο και μόνο της λέξης «Αφροδίτη», αρκεί για να τραβήξει το ενδιαφέρον μας, αφού είναι γνωστή η σχέση του πλανήτη με τα αισθηματικά αλλά και τα οικονομικά ζητήματα.

Και πριν το συναπάντημα της με τον Ουρανό και τον αστρικό Ποσειδώνα, που είναι προγραμματισμένο για την ερχόμενη Πέμπτη, η «ωραία» του ζωδιακού, πέφτει κατ’ ευθείαν στα «σκληρά», αφού το Σ/Κ δεσπόζουν οι «κρυφές» όψεις της με τον Πλούτωνα και τον Ουρανό.

Έτσι λοιπόν για το Σάββατο και την Κυριακή έχουμε:

Main stream: Μια σχέση που αλλάζει το τοπίο. Συνδυασμός πάθους και ελευθερίας. Πολύ ιδιαίτερες σεξουαλικές εμπειρίες. Καθαριότητα, πέταγμα σαβούρας. Αποζημίωση, κληρονομιά, απρόβλεπτο έσοδο. Αγορά προκλητικών ρούχων ή αξεσουάρ. Σέξι εμφάνιση. Πρωτότυπη καλλιτεχνική δημιουργία. Ψυχολογική διερεύνηση, μελέτη των αρχετύπων.

SOS: Επαφή με άτομα του κοινωνικού περιθωρίου. Μια σχέση που τελειώνει ή αλλάζει επώδυνα. Σεξουαλική παρενόχληση, παράφορη ζήλεια. Δερματικό πρόβλημα, χρήση ακατάλληλου καλλυντικού. Βρώμα που βγαίνει στην επιφάνεια, σαπίλα. Πένθος, αίσθηση απώλειας. Εμπλοκή σε σκοτεινά κυκλώματα, οικονομικός εκβιασμός.

Όσο για την Πέμπτη και την Παρασκευή (13 & 14/9)

Main stream: Διάθεση ανεξαρτησίας, πρωτοτυπία. Μια σχέση με βασικό χαρακτηριστικό τη διαφορετικότητα, γνωριμία με ξένο. Ένα όνειρο που ξαφνικά γίνεται πραγματικότητα. Καλλιτεχνική πρωτοτυπία, ευφάνταστη δημιουργικότητα. Πολιτιστικές δραστηριότητες. Αγορά κομψοτεχνημάτων, διακόσμηση. Ένα ξαφνικό κέρδος, δώρο, χάρισμα.

SOS: Απομυθοποίηση. Αποκάλυψη απιστίας. Κρίση στις σχέσεις από λάθος αίσθηση ή πληροφόρηση. Υστερία. Ατυχής αλλαγή στην εμφάνιση. Αίολες ή ανεδαφικές επενδύσεις. Παράσιτα-μύκητες, δύσκολα στην αντιμετώπιση τους.

Όσον αφορά τους υπόλοιπους προσωπικούς δείκτες, μέχρι και την Τρίτη, ο Ερμής είναι ένας από τους βασικούς πρωταγωνιστές. Την Κυριακή, το τετράγωνο του με τον Δία είναι ο ορισμός της υπερβολής και της αμετροέπειας, δεν παύει ωστόσο να δίνει και καλές ευκαιρίες, για διασκέδαση, καλοπέραση και -για τους τυχερούς- εύκολο κέρδος.

Main stream: Κέρασμα, χάρη, αποδοχή αιτήματος. Κοινωνική εκδήλωση, γλέντι, γιορτή, παιχνίδι. Ένα τυχερό κέρδος. Έξυπνη λύση, πατέντα.

SOS: Επιπολαιότητα, ανευθυνότητα, γκάφα. Φόρτωμα ευθυνών, ανοργανωσιά. Πολύ κακό για το τίποτα, μπούγιο, φασαρία. Υποσχέσεις που δεν πραγματοποιούνται, μεγάλα λόγια. Οι εντυπώσεις κυριαρχούν της ουσίας. Σπατάλες, αχρείαστες αγορές. Μη σωστή αξιοποίηση των πλεονεκτημάτων. «Ο λαγός και η χελώνα».

Τη Δευτέρα (10/9) η σύνοδος του Ερμή με τον Ήλιο, τονίζει θέματα επικοινωνίας, συμφωνίες, μετακινήσεις αλλά και τεχνικές ρυθμίσεις.

Η όψη δεν έχει από μόνη της κάτι το αρνητικό, εκτός ίσως από τη... ζάλη και το πολύ μπλα-μπλα, είναι όμως πιθανόν να «κρατήσει» κάτι από τις υπερβολές του Δία.

Main stream: Διεκπεραίωση υποθέσεων, επαφές, επισκέψεις, συζητήσεις. Πληροφόρηση, κοινωνική δικτύωση. Αγορά τεχνικού εξοπλισμού.

SOS: Κουτσομπολιό, παραφιλολογία. Έλλειψη συνοχής και οργάνωσης.

©2011-2024 Astrology.gr - All rights reserved