Η καθημερινή επιρροή της Σελήνης από 7 έως 9/9

Σελήνη στους Διδύμους

Η καθημερινή επιρροή της Σελήνης από 7 έως 9/9

Υπάρχουν κάποιες μέρες που η διάθεσή μας μοιάζει με πικάντικο φαγητό, που εξιτάρει το στομάχι μας.

Το διήμερο που ακολουθεί η επικοινωνιακή μας διάθεση εξιτάρει πολλά και πολλούς, καθώς η Σελήνη περνάει στους Διδύμους σήμερα 7/9 στις 7:11 το πρωί.

Στις 8:31 το εξάγωνο με την Αφροδίτη και λίγο αργότερα στις 9:58 το τετράγωνο με τον Ποσειδώνα, ανοίγουν την ημέρα σαν τους επιτήδειους τις κλειδαριές των σπιτιών.

Οι κινήσεις μας είναι αποτελεσματικές και μπαγαπόντικες, ενώ μπορούμε να παραπλανήσουμε πρόσωπα και να παραλλάξουμε καταστάσεις, εύκολα και διασκεδαστικά.

Αν υπάρχει ως νωρίς το απόγευμα ένα θέμα που πρέπει να διευθετηθεί το διάστημα είναι κατάλληλο, ενώ αν βρίσκεστε σε μια δημόσια υπηρεσία, προτιμήστε τον γκισέ που κάθεται μια γυναίκα.

Στις 22:12 το βράδυ το εξάγωνο με τον Ουρανό που επηρεάζει από το απόγευμα, κλείνει την ημέρα με την επιθυμία να κάνουμε οτιδήποτε, αρκεί να μην κλειστούμε σπίτι. Θέλουμε να επικοινωνήσουμε να μοιραστούμε στιγμές με φίλους, να πάμε κάπου ασυνήθιστα και γενικότερα να εκτονώσουμε τη νευρικότητα που μας διακατέχει.

Στις 8/9 στις 11:48 το πρωί το τετράγωνο με τον Ερμή μπορεί να αποθαρρύνει αρκετούς που περίμεναν κάποια απάντηση, μια είδηση, ή μιαν απόφαση. Οι λεκτικές κόντρες είναι μέσα στο πρόγραμμα πολλών ως το μεσημέρι.

Στις 14:12 όμως η σύνοδος με τον Δία έρχεται για να επισφραγίσει την δυναμική των πραγμάτων, διογκώνοντας τις καταστάσεις, από τις οποίες άλλοι ικανοποιούνται και άλλοι δυσανασχετούν πολύ.

Στις 16:15 το τετράγωνο με τον Ήλιο μας κάνει να σκεφτόμαστε και να μηχανορραφούμε ως το βράδυ, σχετικά με όσα μας απασχολούν.

Στις 9/9 στις 13:58 το μεσημέρι, το τρίγωνο με τον Κρόνο που επηρεάζει από το πρωί έως το απόγευμα, δίνει την ευκαιρία να παρουσιάσουμε ένα εργασιακό ή συναισθηματικό πλάνο, κερδίζοντας την αποδοχή όσων το απευθύνουμε.

Δίδυμοι, Ζυγοί, Υδροχόοι, Κριοί, Λέοντες και Τοξότες, είναι αυτοί που προκαλούν, ενώ οι υπόλοιποι είναι εκείνοι που δέχονται τις προκλήσεις, σε ένα άκρως ενδιαφέρον διήμερο.

Στις 19:50 το βράδυ η Σελήνη περνάει στον Καρκίνο, για ένα διήμερο με πολλές συναισθηματικές εξάρσεις.

©2011-2024 Astrology.gr - All rights reserved