7 Σεπτεμβρίου έχω τα γενέθλια μου - Τι λένε τα άστρα;

Μία αστρολογική εκτίμηση και πρόβλεψη για όσους έχουν τα γενέθλια τους σήμερα

7 Σεπτεμβρίου έχω τα γενέθλια μου - Τι λένε τα άστρα;

Η συμβολική κάθε μοίρας του ζωδιακού

Δεν είναι βέβαια η πρώτη φορά που παρουσιάζεται η συμβολική των 360 μοιρών του ζωδιακού. Με το θέμα έχουν ασχοληθεί πολλοί αστρολόγοι, ξένοι αλλά και Έλληνες, μεταφέροντας-αποδίδοντας, κυρίως την εκδοχή του Ιταλού αστρολόγου Adriano Carelli.

Εμείς θα σας θυμίζουμε μέρα-μέρα την συμβολική της μοίρας που «πατάει» ο Ήλιος βοηθώντας όσες ή όσους έχουν τα γενέθλια τους να πάρουν μια εικόνα για τις προδιαγραφές τους. Φυσικά, αντί για τον Ήλιο, μπορεί κανείς να έχει σε αυτήν την μοίρα, τον Ωροσκόπο, την Σελήνη, έναν πλανήτη ή κάποιο άλλο ευαίσθητο σημείο του χάρτη του.

15 έως 16 Παρθένου

Σύμβολο: «Ένας κρίκος»

Ερμηνεία: Η μοίρα του εμπορίου, με όλη τη σημασία της λέξης. Ο άνθρωπος εδώ είναι κοινωνικός, ενώ διαθέτει τα χαρίσματα της προσαρμογής και της ικανότητας να συνδέει τους ανθρώπους μεταξύ τους. Είναι ο συνδετικός κρίκος των κοινωνικών και επαγγελματικών κύκλων που ανήκει. Περιζήτητος ή αναγκαίος στις κοινωνικές συγκεντρώσεις, μπορεί να πλουτίσει από εργασίες μεσάζοντος. Συνήθως αγαπά το κυνήγι, ενώ αν μορφωθεί βγάζει έναν πιο φιλοσοφημένο εαυτό.

Το απόφθεγμα της μοίρας: «Το εμπόριο είναι το αλάτι της ζωής.» Βολταίρος

Χ.Δ

Οι τάσεις μέχρι τα επόμενα γενέθλια

Αισθηματικά

Αν δεν είστε δεσμευμένοι, η έντονη και πλούσια κοινωνική ζωή θα σας δώσει το έναυσμα για το ...κάτι παραπάνω στην προσωπική σας ζωή και -γιατί όχι- την δημιουργία μιας σχέσης με «υψηλό» κοινωνικό προφίλ. Όλα αυτά βέβαια δεν σημαίνουν πως έχετε εξασφαλισμένη και μια συναισθηματική ποιότητα, η οποία σε κάθε περίπτωση είναι ζητούμενη. Αν πάλι έχετε ήδη μια σχέση, νοιώθοντας πολύ πιο ελεύθεροι και αδυνατώντας να «υπακούσετε» σε δεσμεύσεις και εξαρτήσεις, ενδέχεται να περάσει μια κρίση στα πλαίσια του «ο εχθρός του καλού είναι το καλύτερο». Να ξέρετε πάντως ότι τα πρόσωπα που ενδεχομένως θα σας βάλουν σε πειρασμό κινούνται στα πλαίσια μιας άλλης γνωστής παροιμίας: «Ό, τι λάμπει, δεν είναι χρυσός».

Οικονομικά

Οι συνθήκες είναι πολύ καλές για να επιχειρήσετε ένα μεγάλο άλμα στην επαγγελματική και οικονομική σας ζωή. Ευκαιρίες και υποστήριξη θα έχετε -και με το παραπάνω- και το μόνο που απομένει είναι να μην τις σπαταλήσετε ή να κινηθείτε έχοντας μια... στοιχειώδη συνείδηση των ορίων σας. Διαφορετικά, στη δουλειά σας διακινδυνεύετε το να εκτεθείτε αναλαμβάνοντας ευθύνες στις οποίες αδυνατείτε να ανταποκριθείτε ή σε καθαρά οικονομικό επίπεδο, να περάσουν πολλά χρήματα από τα χέρια σας, χωρίς τελικά να μείνει κάτι από αυτά. Σε κάθε περίπτωση πάντως, η τύχη είναι με το μέρος σας.

©2011-2024 Astrology.gr - All rights reserved