Η αστρολογική συμβουλή της ημέρας 7/9

Τι πρέπει να προσέξουμε και τι να εκμεταλλευτούμε σήμερα;
Η αστρολογική συμβουλή της ημέρας 7/9

Η τρόικα λέει πως το πενθήμερο πάει περίπατο και πλέον θα δουλεύουμε εξαήμερο. Όσο για τις συνθήκες εργασίας, τα λεφτά και το ωράριο, θα πάρουν κι αυτά το... δρόμο τους! Φιρί-φιρί το πάνε για να ξαναζήσουμε τις ένδοξες μέρες όπου «Το χώμα βάφτηκε κόκκινο». Από τη μια, οι τσιφλικάδες και ο νόμος, από την άλλη, οι «ξεβράκωτοι» κολλήγοι. Ο δε υπουργός των Οικονομικών μας το είπε ξεκάθαρα, «το ποτάμι δεν γυρίζει πίσω και οι περικοπές θα γίνουν». Μόνο που ούτε οι ψηφοφόροι θα ξαναγυρίσουν πίσω, άσε που όλο και κάποιος «Οδυσσέας Χορμόβας» θα βρεθεί.

Η εξίσωση της ημέρας

Δίας= Hades/Admetos= Kronos= Σελήνη/Μηδενική Κριού= Ήλιος /Αφροδίτη

Για να έχουν απολύτως τα απαραίτητα παρά την έλλειψη πρώτων υλών. Για να μην αισθανθούν τις υπάρχουσες ανάγκες. Νόμοι και οδηγίες για τα χρηματοπιστωτικά ιδρύματα. Ευτυχισμένες στιγμές. Λαοφιλής με μεγάλη δημοτικότητα . Η χαρά των γυναικών. Η χαρά και η ευτυχία του να αγαπάς.

Μια μέρα που θα δώσετε έμφαση στο να μάθετε ή να συνηθίσετε να ζείτε με λιγότερα. Η λιτότητα αντικαθιστά την εποχή των παχιών αγελάδων και η ευτυχία ανήκει στους ολιγαρκείς. Τα «μηδέν άγαν» και «ουκ εν τω πολλώ το ευ» θα γίνουν οι αρχές της καθημερινότητας ενώ οι ευκαιρίες για χαρά, διασκέδαση και απόλαυση θα γίνουν ...περιζήτητες!

Το απόφθεγμα της ημέρας: «Όπως η ειρήνη είναι το τέλος του πολέμου, έτσι και η τεμπελιά είναι ο απώτερος στόχος κάθε πολυάσχολου ανθρώπου.» Samuel Johnson

Το βίντεο της ημέρας: Νίκος Κούρκουλος-Το χώμα βάφτηκε κόκκινο

©2011-2024 Astrology.gr - All rights reserved