Σάββατο 28 Ιανουαρίου 2023
ΟΙ ΠΛΑΝΗΤΕΣ:
ΗΛΙΟΣ - 08° 38' 33" ΥΔΡΟΧΟΟΣ
ΣΕΛΗΝΗ - 11° 07' 56" ΤΑΥΡΟΣ
ΕΡΜΗΣ - 13° 45' 10" ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ
ΑΦΡΟΔΙΤΗ - 02° 10' 13" ΙΧΘΥΕΣ
ΑΡΗΣ - 09° 39' 17" ΔΙΔΥΜΟΙ
ΔΙΑΣ - 05° 28' 15" ΚΡΙΟΣ
ΚΡΟΝΟΣ - 25° 28' 46" ΥΔΡΟΧΟΟΣ
ΟΥΡΑΝΟΣ - 14° 57' 20" ΤΑΥΡΟΣ
ΠΟΣΕΙΔΩΝΑΣ - 23° 30' 19" ΙΧΘΥΕΣ
ΠΛΟΥΤΩΝΑΣ - 28° 33' 46" ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ
ΒΟΡΕΙΟΣ ΔΕΣΜΟΣ - 08° 49' 50" ΤΑΥΡΟΣ R

6 Σεπτεμβρίου έχω τα γενέθλια μου - Τι λένε τα άστρα;

Μία αστρολογική εκτίμηση και πρόβλεψη για όσους έχουν τα γενέθλια τους σήμερα

6 Σεπτεμβρίου έχω τα γενέθλια μου - Τι λένε τα άστρα;

 

Η συμβολική κάθε μοίρας του ζωδιακούΔεν είναι βέβαια η πρώτη φορά που παρουσιάζεται η συμβολική των 360 μοιρών του ζωδιακού. Με το θέμα έχουν ασχοληθεί πολλοί αστρολόγοι, ξένοι αλλά και Έλληνες, μεταφέροντας-αποδίδοντας, κυρίως την εκδοχή του Ιταλού αστρολόγου Adriano Carelli.

Εμείς θα σας θυμίζουμε μέρα-μέρα την συμβολική της μοίρας που «πατάει» ο Ήλιος βοηθώντας όσες ή όσους έχουν τα γενέθλια τους να πάρουν μια εικόνα για τις προδιαγραφές τους. Φυσικά, αντί για τον Ήλιο, μπορεί κανείς να έχει σε αυτήν την μοίρα, τον Ωροσκόπο, την Σελήνη, έναν πλανήτη ή κάποιο άλλο ευαίσθητο σημείο του χάρτη του.

 

 

 

14 έως 15 Παρθένου
Σύμβολο: «Μια εργάτρια μέλισσα»

 

 

Ερμηνεία: Ο άνθρωπος εδώ μπορεί να είναι ένα εξαίρετο «εργαλείο» κάτω από τις εντολές ενός ηγέτη, αφού μπορεί να εκτιμά την κατάσταση με την πρώτη μάτια και να δρα ανάλογα. Όμως έξω από το «πεδίο της μάχης» η επιρροή της μοίρας κάνει τον άνθρωπο τρυφερό, μετριόφρονα, ευγενικό, ευχάριστο και καλόκαρδο με όλους. Ένα μειονέκτημα είναι η συστολή του, που αν δεν καταπολεμηθεί μπορεί να τον δυσκολέψει στη σταδιοδρομία του ή πολύ περισσότερο στις σχέσεις του αν είναι άνδρας. Γενικά πάντως, όποιους στόχους κι αν διαλέξει, η τύχη θα τον ευνοήσει και θα τον βοηθήσει να πραγματοποιήσει τις φιλοδοξίες του.

 

 

 

Το απόφθεγμα της μοίρας: «Δεν θα έπρεπε να κατευθύνουμε τους ανθρώπους προς την ευτυχία, κι αυτή είναι ένα είδωλο της αγοράς. Θα έπρεπε να τους κατευθύνουμε προς την αμοιβαία τρυφερότητα.» Αλεξάντρ Σολζενίτσιν

Χ.Δ

 

 

 

Οι τάσεις μέχρι τα επόμενα γενέθλια
Αισθηματικά

Η προτεραιότητα στην κοινωνική διάσταση των σχέσεων σας θα συμβάλλει στο να αποκομίσετε σημαντικά πλεονεκτήματα, χωρίς ωστόσο να καλυφθείτε και συναισθηματικά. Έτσι είναι πιθανόν να επισημοποιήσετε μια σχέση ή να εισχωρήσετε σε διακεκριμένους κοινωνικούς κύκλους, αυξάνοντας κατακόρυφα τις πιθανότητες σας για μια «υψηλή» γνωριμία αλλά η ...καρδούλα σας θα εξακολουθήσει να κινείται στον αστερισμό του ...ανικανοποίητου!

 

 

Οικονομικά

Βρίσκεστε σε κομβικό σημείο και οι ουρανοί σας καλούν να κλείσετε όποιο κεφάλαιο της ζωής σας δεν έχει κάτι άλλο να δώσει και να κάνετε το μεγάλο άλμα προς το ...άγνωστο, κάτι όμως που δεν πρέπει να σας τρομάζει, αφού σε αυτήν την προσπάθεια σας θα έχετε την συμπαράσταση ενός τουλάχιστον ισχυρού παράγοντα.

Εκείνο που θα βοηθήσει από τη μεριά σας είναι το να ξεπεράσετε τις ανησυχίες σας, μπροστά στο «μεγάλο άνοιγμα». Αν παρ' ελπίδα διστάσετε, τότε σίγουρα κάποιο «χέρι» θα σας σπρώξει!

ΤΑΙΡΙΑΖΕΤΕ;

ΚΡΙΟΣ
ΚΡΙΟΣ
©2011-2023 Astrology.gr - All rights reserved