5 Σεπτεμβρίου έχω τα γενέθλια μου - Τι λένε τα άστρα;

Μία αστρολογική εκτίμηση και πρόβλεψη για όσους έχουν τα γενέθλια τους σήμερα

5 Σεπτεμβρίου έχω τα γενέθλια μου - Τι λένε τα άστρα;

Η συμβολική κάθε μοίρας του ζωδιακού

Δεν είναι βέβαια η πρώτη φορά που παρουσιάζεται η συμβολική των 360 μοιρών του ζωδιακού. Με το θέμα έχουν ασχοληθεί πολλοί αστρολόγοι, ξένοι αλλά και Έλληνες, μεταφέροντας-αποδίδοντας, κυρίως την εκδοχή του Ιταλού αστρολόγου Adriano Carelli.

Εμείς θα σας θυμίζουμε μέρα-μέρα την συμβολική της μοίρας που «πατάει» ο Ήλιος βοηθώντας όσες ή όσους έχουν τα γενέθλια τους να πάρουν μια εικόνα για τις προδιαγραφές τους. Φυσικά, αντί για τον Ήλιο, μπορεί κανείς να έχει σε αυτήν την μοίρα, τον Ωροσκόπο, την Σελήνη, έναν πλανήτη ή κάποιο άλλο ευαίσθητο σημείο του χάρτη του.

13 έως 14 Παρθένου

Σύμβολο: «Μια αγελάδα, που στέκεται στη μέση ενός λιβαδιού»

Ερμηνεία: Ο άνθρωπος εδώ, μπορεί να εργάζεται αδιαλείπτως, σε σημείο όμως που να γίνεται αντικείμενο εκμετάλλευσης. Συχνά, ανεξάρτητα με τα προσόντα του, αρέσκεται να παίρνει δεύτερους και τρίτους ρόλους και όντας υπέρ του δέοντος εξυπηρετικός, είναι πιθανόν να βγάζει όλη τη «βρώμικη» δουλειά, χωρίς σπουδαία ανταλλάγματα. Μάλιστα, όταν το ...κακό παραγίνει, συχνά αγριεύει απότομα, θυμώνει και συμπεριφέρεται απότομα ή σκληρά, με συνέπεια να χάνει το δίκιο του. Γι' αυτό πρέπει να μάθει να αξιολογεί καλύτερα την παροχή υπηρεσιών, διεκδικώντας από την αρχή αυτά που του αναλογούν. Στις ερωτικές του σχέσεις μπορεί να είναι ντροπαλός και φοβισμένος.

Το απόφθεγμα της μοίρας: « Ό,τι μπορεί να δημιουργήσει το ανθρώπινο μυαλό, μπορεί να το ελέγξει ο ανθρώπινος χαρακτήρας.» Τόμας Έντισον

Χ.Δ

Οι τάσεις μέχρι τα επόμενα γενέθλια

Αισθηματικά

Οι ουρανοί απαιτούν από εσάς να ανανεώσετε πλήρως την προσωπική σας ζωή κι αν δεν το πράξετε από μόνοι σας, τότε θα αναλάβουν δράση οι ...κοσμικές δυνάμεις! Σε κάθε περίπτωση το ζητούμενο είναι να κατασταλάξετε πλήρως σε σχέση με τις πραγματικές ανάγκες σας, αποβάλλοντας από τη ζωή σας πρόσωπα, καταστάσεις και πεποιθήσεις, που σας έχουν εγκλωβίσει σε φρούδες ελπίδες ή προσδοκίες. Στον αντίποδα, κάθε σχέση που αξίζει πραγματικά τη συμμετοχή σας, μπορεί να γίνει ο μοχλός της ανάπτυξης σας αλλά και ένα εξαιρετικά σταθερό σημείο αναφοράς για το υπόλοιπο του βίου σας.

Οικονομικά

Εδώ οι επιρροές είναι μεικτές, κινούνται δηλαδή τόσο στην κατεύθυνση της ανάπτυξης, όσο και σε εκείνην του περιορισμού, με την έννοια της εγκατάλειψης θέσεων και πολιτικών που σας έχουν οδηγήσει σε αδιέξοδο. Τα καλά νέα είναι πως έχετε τη δυνατότητα να επιχειρήσετε κάτι πολύ «μεγάλο», που επαγγελματικά και οικονομικά θα σας λύσει τα χέρια για πολλά χρόνια. Και ο στόχος σας μπορεί να επιτευχθεί, αρκεί να ξεπεράσετε δισταγμούς και φοβίες που σας κρατούν καθηλωμένους σε μια «χαμηλή πτήση». Από την άλλη πλευρά, είναι δεδομένο πως σε μια γενναία στροφή, υπάρχουν και πολλές άγνωστες παράμετροι, που καλείστε να διερευνήσετε ή να παρακάμψετε στην περίπτωση που πρόκειται για εμπόδια. Η χειρότερη επιλογή πάντως είναι το να «κάτσετε στα αυγά σας», αφού οι συνθήκες θα σας αναγκάσουν να ενεργοποιηθείτε, είτε με το καλό είτε με το ...ζόρι!

©2011-2024 Astrology.gr - All rights reserved