Η αστρολογική συμβουλή της ημέρας 5/9

Τι πρέπει να προσέξουμε και τι να εκμεταλλευτούμε σήμερα;
Η αστρολογική συμβουλή της ημέρας 5/9

Σε κινητοποιήσεις προχωρούν οι δικαστές και οι εισαγγελείς, διεκδικώντας αποδοχές ισότιμες με αυτές των λειτουργών της νομοθετικής και εκτελεστικής εξουσίας. Μάλιστα οι εισαγγελείς απειλούν με μαζικές παραιτήσεις και διακοπή των τακτικών συνεδριάσεων στα ποινικά δικαστήρια κατά τις ώρες 11:00 έως 15:00. Αν γίνει κάτι τέτοιο, τα δικαστήρια θα λειτουργούν ένα δίωρο, πράγμα που σημαίνει ότι ένα αδίκημα, μέχρι να εκδικαστεί... θα έχει παραγραφεί. Και βέβαια όπου δεν υπάρχει η τακτική Δικαιοσύνη, απονέμεται η «άτακτη».

Η εξίσωση της ημέρας

Ήλιος= Ποσειδώνας/Poseidon= Αφροδίτη/Vulcanus= Αφροδίτη/Apollon= Ήλιος/Αφροδίτη= Δίας/Κρόνος:

Το άτομο που είναι γνωστό. Το άτομο που ακολουθεί λανθασμένη πίστη ή υποστηρίζει ένα καταστρεπτικό δόγμα. Το άτομο που εργάζεται για την καταστροφή της υπάρχουσας έννοιας δόγματος ή κόσμου. Μηδενιστής-καταστροφολόγος. Ειρηνικοί και φιλικοί τρόποι. Για να κάνει την ειρήνη. Το ειρηνικό άτομο. Ισχυρή ερωτική έλξη. Το άτομο που είναι αδύναμο στην αγάπη. Η ανταπόκριση του σώματος στις ερωτικές προσεγγίσεις. Η διάλυση ενός αρραβώνα ή γάμου. Ο άγαμος.

Η καταστροφολογία και η συνομωσιολογία καλά κρατούν και είναι βέβαιο πως «όπου υπάρχει καπνός, υπάρχει και φωτιά». Πολλά θέματα θα διχάσουν και ο καθένας μας καλείται να ισορροπήσει στο τεντωμένο σκοινί μιας γνώσης που είναι δίκοπο μαχαίρι. Αφ' ενός, θα πρέπει να προστατευτεί από το φανατισμό και την παράνοια της εποχής και αφ' ετέρου να μην κλείσει τα αυτιά του στα μηνύματα των καιρών. Πάντως, σε κάθε περίπτωση, το αντιπολεμικό σύνθημα «κάντε έρωτα, όχι πόλεμο» μπορεί να αποδειχθεί πραγματικό ελιξίριο ζωής, αν εφαρμοστεί στην πράξη.

Το απόφθεγμα της ημέρας: «Ο άνθρωπος που δεν ανανεώνεται πνευματικά, πεθαίνει, όπως το φίδι που δεν μπορεί ν' αλλάξει δέρμα» Φ. Νίτσε

Το τραγούδι της ημέρας: Της δικαιοσύνης ήλιε νοητέ

©2011-2024 Astrology.gr - All rights reserved