Η καθημερινή επιρροή της Σελήνης από 4 έως 6/9

Σελήνη στον Ταύρο

Η καθημερινή επιρροή της Σελήνης από 4 έως 6/9

Πολλές φορές έχουμε αναρωτηθεί γιατί κάποιες μέρες είναι πιο ευχάριστες ενεργειακά και γιατί αισθανόμαστε πιο άνετα, ήρεμα και χαλαρά.

Στο ερώτημα αυτό απαντά με την αστρολογική εκδοχή το πέρασμα της Σελήνης στον Ταύρο, σήμερα 4/9 στις 18:42 το απόγευμα.

Η Σελήνη περνάει στον γήινο και πρακτικό Ταύρο για ένα διήμερο στο οποίο ο τρόπος που διαχειριζόμαστε πρόσωπα και καταστάσεις, είναι ιδανικός και σπάνιος.

Στις 21:32 το βράδυ το εξάγωνο με τον Ποσειδώνα μας δίνει από το απόγευμα την αίσθηση πως αφηνόμαστε στα χέρια ενός έμπειρου μασέρ κι ενώ απολαμβάνουμε τα σωματικά οφέλη, η σκέψη τριγυρνά ανενόχλητη δημιουργώντας παραδεισένιες εικόνες και θετική σκέψη. Το αποτέλεσμα είναι μια γλυκιά εξισορρόπηση και αρκετά επιβοηθητική.

Στις 5/9 στις 8:37 το πρωί το τρίγωνο με τον Πλούτωνα ξεκινά την ημέρα αποφασιστικά σε ότι έχει να κάνει με την ψυχολογία μας και τις διάφορες υποχρεώσεις μας. Η μέθοδος και η τακτική που ακολουθούμε, πείθουν και εντυπωσιάζουν.

Λίγο αργότερα στις 11:07 το τρίγωνο με τον Ερμή και η αντίθεση με τον Άρη που συντελούνται την ίδια ακριβώς χρονική στιγμή, μας οδηγούν ως το απόγευμα σε μια αλληλουχία κινήσεων και δραστηριοτήτων, επηρεασμένες από πρακτικές ιδέες, αλλά και από την ανάγκη διεκδίκησης ορισμένων πραγμάτων.

Ιδανικό διάστημα για συζητήσεις, κλείσιμο συμφωνιών, επαγγελματικά ραντεβού και οργάνωση ενός πλάνου.

Στις 21:55 το βράδυ το τρίγωνο με τον Ήλιο κλείνει την ημέρα νιώθοντας πληρότητα, αισιοδοξία και σιγουριά, ενώ κάποια σχέδιά μας έχουν δρομολογηθεί ακριβώς όπως τα θέλαμε.

Στις 6/9 η Σελήνη δεν συναντά κανέναν πλανήτη στο διάβα της, αφήνοντάς μας χαλαρούς για να σκεφτούμε και να αφουγκραστούμε τις ανάγκες μας, αλλά και τις επιθυμίες μας που έχουν συναισθηματική και οικονομική χροιά.

Ταύροι, Παρθένοι, Αιγόκεροι, Ιχθείς και Καρκίνοι είναι οι περισσότερο ευνοημένοι αυτού του διημέρου, ενώ Σκορπιοί, Υδροχόοι και Λέοντες δεν θα αποφύγουν εκνευρισμούς και εντάσεις στις έντονες επιθυμίες τους.

Ζυγοί, Κριοί, Δίδυμοι και Τοξότες απασχολούνται επαρκώς με την κατάστρωση σχεδίων και όχι τόσο με την επίτευξή τους.

Στις 7/9 στις 7:11 το πρωί η Σελήνη περνάει στους Διδύμους για μια επικοινωνιακή καταιγίδα μουλιάζοντας πολλά ξερά εδάφη, έτοιμα προς εκμετάλλευση.

©2011-2024 Astrology.gr - All rights reserved