Η αστρολογική συμβουλή της ημέρας 4/9

Τι πρέπει να προσέξουμε και τι να εκμεταλλευτούμε σήμερα;
Η αστρολογική συμβουλή της ημέρας 4/9

Αν, όταν πηγαίνετε να αγοράσετε κοτόπουλο στο χασάπη, στην αγορά, στα super ή hyper market, αναρωτιόσασταν πως είναι δυνατόν το ιταλικό κοτόπουλο που διανύει και ...θάλασσα για να έρθει να είναι πιο φτηνό από το ελληνικό, η απάντηση είναι μια: Καρτέλ. Όπως αποκάλυψε η Επιτροπή Ανταγωνισμού επί 15 χρόνια μια ομάδα πτηνοτροφικών επιχειρήσεων είχαν αποφασίσει ότι δεν θα πωλούσαν κάτω από μια τιμή. Επιπλέον, κατά το «μεταξύ κατεργαρέων ειλικρίνεια» είχαν συμφωνήσει πως δεν πουλούσε η μια επιχείρηση στους πελάτες της άλλης.

Κι έτσι ο χορός των υψηλών τιμών καλά κρατούσε, μέχρι που επιλήφθηκε η Δικαιοσύνη για να... χορέψει στο ταψί τους κερδοσκόπους. Για τα ίδια τα κοτόπουλα βέβαια, ούτε κρύο, ούτε ζέστη, αφού θα συνεχίσουν να στριμώχνονται -συχνά κάτω από άθλιες συνθήκες- στο βωμό του κέρδους.

Η εξίσωση της ημέρας

Ερμής=Cupido/Kronos= Δίας/Admetos=Μεσουράνημα/Πλούτωνας= Κρόνος/Ποσειδώνας= Ήλιος/Ποσειδώνας= Αφροδίτη/Ποσειδώνας= Δίας/Βόρειος Δεσμός= Δίας/Zeus:

Διαδικαστικά ζητήματα ενός γάμου. Καλλιτεχνική σκέψη. Κοινές συνομιλίες που καλύπτουν τις μεγάλες ιδέες. Ήρεμη και βαθιά σκέψη. Ένα άτομο με ικανότητα στοχασμού. Η διαμόρφωση των ιδεών. Επίβουλες σκέψεις. Διανοητικές ασθένειες. Φτωχή μνήμη. Αφηρημάδα. Ένα δεκτικό μυαλό. Μην όντας πλήρως άγρυπνος. Διανοητικές ατέλειες. Διανοητική έκσταση. Μια σύγχυση σε θέματα στάσης ζωής. Πολλή φαντασία στην αγάπη. Εξοικείωση με ένα ενθουσιασμένο σύνολο προσώπων. Σκέψεις της ευτυχούς αγάπης. Χαρά μέσω της εμπιστοσύνης που έχω προς τους φίλους. Εκφράζοντας με σαφήνεια τις σκέψεις κάποιου. Καλή ψυχαγωγία. Διανοητική συμπόνια. Τυχερές δημιουργικές σκέψεις. Χιουμοριστική, εύθυμη συνομιλία. Πολυάσχολος. Χαρά στο επάγγελμά κάποιου.

Η ηρεμία και το καθαρό μυαλό θα σας βοηθήσουν σε μια πλειάδα καταστάσεων. Κατ' αρχήν, αν σας «κυνηγά» η καθημερινότητα, αποστασιοποιηθείτε από τους εντατικούς ρυθμούς και αμυνθείτε με βιβλία, ταινίες, μουσική και γενικότερα ό, τι αποτελεί έκφραση της διανόησης και της τέχνης. Πέρα από εσάς θα μπορούν και τα κοντινά σας πρόσωπα να τα έχουν στην άμεση διάθεση τους. Αν πάλι, πιέζεστε αφόρητα από επείγουσες υποθέσεις, μην κάθεστε περιμένοντας να σας σώσουν. Δράστε, χωρίς κατ' ανάγκην να είναι ιδανικές οι συνθήκες.

Το απόφθεγμα της ημέρας: «Για κάποιους από εμάς, αυτή η χώρα δεν θα γίνει ποτέ ένα καλό μέρος για να ζεις, εκτός αν την κάνουμε ένα καλό μέρος για να ζεις, για όλους μας» Θεόδωρος Ρούζβελτ

Το τραγούδι της ημέρας: Chicken dance

©2011-2024 Astrology.gr - All rights reserved