4 Σεπτεμβρίου έχω τα γενέθλια μου - Τι λένε τα άστρα;

Μία αστρολογική εκτίμηση και πρόβλεψη για όσους έχουν τα γενέθλια τους σήμερα

4 Σεπτεμβρίου έχω τα γενέθλια μου - Τι λένε τα άστρα;

Η συμβολική κάθε μοίρας του ζωδιακού

Δεν είναι βέβαια η πρώτη φορά που παρουσιάζεται η συμβολική των 360 μοιρών του ζωδιακού. Με το θέμα έχουν ασχοληθεί πολλοί αστρολόγοι, ξένοι αλλά και Έλληνες, μεταφέροντας-αποδίδοντας, κυρίως την εκδοχή του Ιταλού αστρολόγου Adriano Carelli.

Εμείς θα σας θυμίζουμε μέρα-μέρα την συμβολική της μοίρας που «πατάει» ο Ήλιος βοηθώντας όσες ή όσους έχουν τα γενέθλια τους να πάρουν μια εικόνα για τις προδιαγραφές τους. Φυσικά, αντί για τον Ήλιο, μπορεί κανείς να έχει σε αυτήν την μοίρα, τον Ωροσκόπο, την Σελήνη, έναν πλανήτη ή κάποιο άλλο ευαίσθητο σημείο του χάρτη του.

12 έως 13 Παρθένου

Σύμβολο: «Ένα τριαντάφυλλο πάνω σ' έναν ελληνικό σταυρό»

Ερμηνεία: Η ανθρώπινη κακία θα είναι ανίσχυρη μπροστά σε αυτόν τον άνθρωπο, που ξέρει να νικά με την παθητική αντίσταση. Μπορεί να είναι ταπεινός, σεμνός, μετριόφρων και αφελής σαν παιδί, όμως, έχει τη δύναμη να επιβάλλεται και να κυριαρχεί στους άλλους, συχνά, χωρίς να το καταλαβαίνουν. Είναι καρτερικός και χαμογελαστός στα βάσανα και την ανέχεια κι είναι γαλήνιος γιατί έχει εμπιστοσύνη στη Θεία Πρόνοια.

Απλός κι ανεπιτήδευτος, αγαπά τις τέχνες, την ομορφιά και τα λουλούδια, ενώ μπορεί επίσης να έλκεται από το μυστήριο και οι απόκρυφες επιστήμες.

Το απόφθεγμα της μοίρας: «Ένας άντρας που έχει μυαλό και το ξέρει, μπορεί να νικήσει δέκα που δεν έχουν και δεν το ξέρουν.» Τζωρτζ Μπέρναρντ Σω

Χ.Δ

Οι τάσεις μέχρι τα επόμενα γενέθλια

Αισθηματικά

Οι ουρανοί δεν είναι και στα καλύτερα τους, οπότε είναι σκόπιμο να κρατήσετε ...μικρό καλάθι! Σίγουρα θα έχετε την ευκαιρία για μια ανακεφαλαίωση ή ανασκόπηση των πεπραγμένων στην προσωπική σας ζωή -φυσικά και της σχέσης σας- με τα συμπεράσματα να μην είναι πάντα ευχάριστα. Παράλληλα αναμένεται να δεχθείτε πιέσεις που σας σπρώχνουν να πάρετε μια απόφαση, είτε «αποχαιρετώντας την Αλεξάνδρεια», είτε θυσιάζοντας μέρος των ελευθεριών σας. Για τους πιο τυχερούς βέβαια αυτό μπορεί απλά να σημαίνει ένα ...γάμο! Όσον αφορά τις νέες γνωριμίες, καλό είναι να τις περάσετε από.... κόσκινο, πριν αφεθείτε συναισθηματικά και έρθουν τα χειρότερα...

Οικονομικά

Η ζωή σας καλεί να δραστηριοποιηθείτε σε νέους τομείς, να ψάξετε, να κυνηγήσετε ευκαιρίες και αναπόφευκτα να ρισκάρετε. Και παρότι θα υπάρξουν και οι δύσκολες στιγμές, το πιθανότερο είναι πως τελικά θα δικαιωθείτε. Μοναδική προϋπόθεση γι' αυτό είναι το να αποφύγετε τις συνεργασίες και προπάντων τις εγγυήσεις απέναντι σε τρίτους.

©2011-2024 Astrology.gr - All rights reserved