Η αστρολογική συμβουλή της ημέρας 3/9

Τι πρέπει να προσέξουμε και τι να εκμεταλλευτούμε σήμερα;
Η αστρολογική συμβουλή της ημέρας 3/9

Θα σε ξανάβρω στους μπαξέδες, τρεις του Σεπτέμβρη να περνάς...

Όχι ευχαριστούμε, δεν θα πάρουμε... Η επέτειος της ίδρυσης του ΠΑΣΟΚ, θα μας θυμίζει αιωνίως την «αναμόρφωση» της Ελλάδας υπό την αιγίδα του ΔΝΤ, το ξεπούλημα του δημόσιου πλούτου και την εξανέμιση των εισοδημάτων μας. Θα μας θυμίζει τα χαράτσια και τις «επικίνδυνες αποστολές» των συνταξιούχων και πασχόντων για να πάρουν ένα φάρμακο.

Όλα ξεκίνησαν από το ΓΑΠ που είπε πως θα κάνει την Ελλάδα Δανία του Νότου αλλά επειδή δεν ξέρει καλή ορθογραφία, το Δανία το έγραψε με έψιλον γιώτα χωρίς τόνο και τελικά τρελαθήκαμε στα δάνεια. Φανταστείτε όμως πως ο ίδιος άνθρωπος έγραψε τη λέξη Ιαπωνία ως ...Η απονία. Ευτυχώς ήρθε ο θείος Φώτης και τώρα με την ανάπτυξη που μας έταξε πριν γίνει κυβέρνηση, λέμε «κάθε ...εμπόριο για καλό»!

Η εξίσωση της ημέρας

Κρόνος= Μηδενική Κριού/Ουρανός= Μηδενική Κριού/Kronos= Άρης/Ποσειδώνας= Μεσουράνημα/Ποσειδώνας= Ήλιος/Vulcanus:

Γεγονότα που συνδέονται με ένα χωρισμό. Χρησικτησία. Το κράτος εκμεταλλεύεται τις δασικές εκτάσεις. Τα μεγάλα αγροτεμάχια. Το Δασαρχείο. Η Δασονομία. Απαλλοτρίωση όπου είναι προϊόν κρατικής εντολής. Περιοδική εργασία. Καταστροφές διάρκειας. Αρθριτικός ρευματισμός. Αργός θάνατος ως αποτέλεσμα λοιμώδους ασθένειας. Έχοντας μια λανθασμένη εντύπωση αλλά και στάση όπου τελικά οδηγεί στον χωρισμό. Απώλειες εξαιτίας αμελείας ή φυσικής αδυναμίας. Μείωση της σωματικής δύναμης. Ο παρατηρητής.

Η εικόνα που έχετε για μια σχέση ίσως να είναι λανθασμένη, γι' αυτό πριν προβείτε σε αποφάσεις, ζητήστε διευκρινήσεις ακόμα και αν νομίζετε ότι έχετε βγάλει ασφαλή συμπεράσματα, πολύ περισσότερο που ένας χωρισμός μπορεί να ανάψει ...μεγάλες φωτιές! Γενικά, η απόσταση μεταξύ υμών και κάποιου άλλου μπορεί να μεγαλώσει. Τέλος, μια άρνηση που θα κάνει προς στιγμήν την καρδιά σας να μουδιάσει, ίσως τελικά αποδειχθεί ότι ...καλύτερο σας έχει συμβεί!

Το απόφθεγμα της ημέρας: «Σβήνοντας ένα κομμάτι από το παρελθόν είναι σαν να σβήνεις και ένα αντίστοιχο κομμάτι από το μέλλον.» Γιώργος Σεφέρης

Το τραγούδι της ημέρας: Γιάννης Πλούταρχος – Υπήρχαν Όρκοι

©2011-2024 Astrology.gr - All rights reserved