Η αστρολογική συμβουλή της ημέρας 2/9

Τι πρέπει να προσέξουμε και τι να εκμεταλλευτούμε σήμερα;
Η αστρολογική συμβουλή της ημέρας 2/9

Τα do και don't της εβδομάδας

Η Κυριακή έφτασε και το καλύτερο που έχετε να κάνετε είναι να ...ξεκουραστείτε! Η Δευτέρα ευνοεί το να φτιάξετε κάτι εντυπωσιακό, υπό την προϋπόθεση όμως πως κατέχετε το αντικείμενο, ενώ η Τρίτη είναι κατάλληλη για συναισθηματικές συζητήσεις και μελλοντικά σχέδια τα οποία όμως πρέπει να έχουν μια ρεαλιστική βάση. Η Τετάρτη είναι καλή για να συμμαζευτείτε και να τακτοποιήσετε το χώρο σας αλλά και για να αρχίσετε κάποια δίαιτα. Η Πέμπτη είναι η... γιορτή της παρέας, ενώ η Παρασκευή είναι καλή για ζητήματα ομορφιάς.

Η εξίσωση της ημέρας

Αφροδίτη= Άρης/Βόρειος Δεσμός= Μεσουράνημα/Βόρειος Δεσμός= Ποσειδώνας/Cupido= Ωροσκόπος/Zeus:

Κοινή δραστηριότητα με το σύντροφο. Επαφές. Εκφράζοντας συναισθήματα αγάπης. Εξαπάτηση στο γάμο ή την αγάπη. Παραβίαση υπόσχεσης για τέλεση γάμου ή συμφωνίας. Για να συμμορφωθεί με ένα αίτημα ή μια επιθυμία. Κάνοντας τα πάντα εις το όνομα της αγάπης. Δημιουργία απογόνων.

Η αγάπη αποτελεί το αστέρι που λάμπει στον ουρανό σας και έχει τη δύναμη να κάνει τα πιο μεγάλα θαύματα. Δεν υπάρχει δυσκολία, που δεν μπορεί να υπερνικήσει η αγάπη και δεν υπάρχει κενό που να μην μπορεί να το γεφυρώσει. Όσο καλύτερα αισθάνεστε τόσο περισσότερη αγάπη θα εκπέμπετε και όσο περισσότερη αγάπη εκπέμπετε τόση περισσότερη αγάπη θα λαμβάνετε. Βουτήξτε λοιπόν κι αφεθείτε σε κάθε τι που αγαπάτε, μέχρι να νιώσετε super φανταστικά!

Το απόφθεγμα της ημέρας: «Δεν υπάρχουν πλούσιοι και φτωχοί, έξυπνοι και χαζοί, όμορφοι και άσχημοι, υπάρχουν μόνο άνθρωποι που αγαπήθηκαν και άνθρωποι που δεν αγαπήθηκαν» Μαλβίνα Καράλη

Η σωστή απάντηση στο χθεσινό κουίζ είναι η Α

Το video της ημέρας: «Η αγάπη μόνο ξέρει πως»

©2011-2024 Astrology.gr - All rights reserved