2 Σεπτεμβρίου έχω τα γενέθλια μου - Τι λένε τα άστρα;

Μία αστρολογική εκτίμηση και πρόβλεψη για όσους έχουν τα γενέθλια τους σήμερα

2 Σεπτεμβρίου έχω τα γενέθλια μου - Τι λένε τα άστρα;

Η συμβολική κάθε μοίρας του ζωδιακού

Δεν είναι βέβαια η πρώτη φορά που παρουσιάζεται η συμβολική των 360 μοιρών του ζωδιακού. Με το θέμα έχουν ασχοληθεί πολλοί αστρολόγοι, ξένοι αλλά και Έλληνες, μεταφέροντας-αποδίδοντας, κυρίως την εκδοχή του Ιταλού αστρολόγου Adriano Carelli.

Εμείς θα σας θυμίζουμε μέρα-μέρα την συμβολική της μοίρας που «πατάει» ο Ήλιος βοηθώντας όσες ή όσους έχουν τα γενέθλια τους να πάρουν μια εικόνα για τις προδιαγραφές τους. Φυσικά, αντί για τον Ήλιο, μπορεί κανείς να έχει σε αυτήν την μοίρα, τον Ωροσκόπο, την Σελήνη, έναν πλανήτη ή κάποιο άλλο ευαίσθητο σημείο του χάρτη του.

10 έως 11 Παρθένου

Σύμβολο: «Ένα άσπρο άλογο που τρέχει ξέφρενα με το στόμα γεμάτο αφρούς»

Ερμηνεία: Αυτή η μοίρα υπόσχεται επιτυχίες, τιμές και πλούτη. Ο άνθρωπος μπορεί να διοικεί, συνδυάζοντας την γενναιοδωρία και την καλοσύνη με την πυγμή και το δεσποτισμό. Ξέρει να εκτιμά τις καταστάσεις και να επιβάλει τη θέλησή του χωρίς να αποχωρεί. Είναι σταθερός, πεισματάρης μα έχει μεγάλη καρδιά. Δουλεύει σκληρά κι ακούραστα και φτάνει στο σκοπό του μ' επιτυχία. Το μυαλό του είναι γρήγορο, ευέλικτο και συνδυάζει την πρακτικότητα και το καλλιτεχνικό γούστο. Είναι μια προσωπικότητα χρήσιμη στην κοινωνία αλλά έχει κι ένα σοβαρό μειονέκτημα, την ...αδυναμία του στο άλλο φύλο. Ακόμη, όπως το άλογο του συμβόλου, πρέπει να τον αφήσεις να τρέξει, αν μείνει «δεμένος» θα αγριέψει και θα κινδυνεύουν όλοι από τις «κλωτσιές» του.

Το απόφθεγμα της μοίρας: «Η επιτυχία έχει μια απλή φόρμουλα: Κάνε ό,τι καλύτερο μπορείς και θ' αρέσει στους άλλους.» Sam Ewing

Χ.Δ

Οι τάσεις μέχρι τα επόμενα γενέθλια

Αισθηματικά

Αν είστε ήδη δεσμευμένοι, καλείστε να αξιολογήσετε τα πεπραγμένα σας και να πάρετε αποφάσεις για την σχέση σας, η οποία αν έχει όντως τις σωστές για σας προδιαγραφές θα «κλειδώσει» για πολλά ακόμη χρόνια. Διαφορετικά εννοείται πως θα πάτε για ...άλλες πολιτείες! Όσον αφορά τις νέες γνωριμίες, στην παρούσα φάση ισοδυναμούν με ...μπελάδες, οπότε καλό είναι να μην συνοδευτούν από υψηλές προσδοκίες. Μερικοί μάλιστα, απογοητευμένοι από τις εξελίξεις θα προτιμήσετε να μείνετε αδρανείς για ένα διάστημα, δίνοντας προτεραιότητα σε άλλες υποθέσεις, οικονομικές ή επαγγελματικές.

Οικονομικά

Οφέλη αναμένονται για τους λάτρεις της περιπέτειας και τους «κυνηγούς», αντίθετα οι πιο συντηρητικοί ή «βολεμένοι» χαρακτήρες θα βρεθούν πιθανότατα σε μεγάλο δίλημμα εξ αιτίας των αδιεξόδων που θα δημιουργηθούν. Από τη μια πλευρά οι προσωπικές σας δυνατότητες είναι αξιοσημείωτες, ενώ από την άλλη οι συνεργασίες μόνον προβλήματα θα δημιουργήσουν. Δεν θέλει λοιπόν και ιδιαίτερη ...φιλοσοφία για να αντιληφθεί κανείς ότι αξίζει να προσπαθήσετε μόνοι σας για το καλύτερο δυνατόν αποτέλεσμα, ακόμη κι αν ρισκάρετε πέραν του δέοντος.

©2011-2024 Astrology.gr - All rights reserved