Η καθημερινή επιρροή της Σελήνης από 31/8 έως 2/9

Σελήνη στους Ιχθύες - Πανσέληνος

Η καθημερινή επιρροή της Σελήνης από 31/8 έως 2/9

Με την αίσθηση πως όλα γύρω μας βρίσκονται πάνω σε τεντωμένο σχοινί και την ανασφάλεια να μας ακολουθεί σε κάθε μας βήμα, η Σελήνη περνάει στους Ιχθύες σήμερα 31/8 στις 1:31 το πρωί, ολόφωτη και πολλά υποσχόμενη.

Στις 4:19 το πρωί η σύνοδος με τον Ποσειδώνα επηρεάζει το ξεκίνημα της ημέρας με μια χαλαρή και νοσταλγική διάθεση η οποία μας κάνει να θέλουμε να αποδράσουμε από την καθημερινότητα, ξεχνώντας για λίγο την πεζή και κατευθυνόμενη πορεία της.

Στις 10:24 όμως το τρίγωνο με τον Άρη εξάπτει όλα όσα είναι κρυμμένα μέσα μας και στην ουσία ασφυκτιούν, δίνοντάς μας την ώθηση να ασχοληθούμε με ότι μας κάνει κέφι και να εξωτερικεύσουμε όσα δεν τολμούσαμε.

Η ώθηση αυτή γίνεται ευκολότερη στην πραγματοποίησή της, με το τρίγωνο με τον Πλούτωνα στις 14:13 το μεσημέρι, που κάνει τα συναισθήματά μας έντονα δίνοντας ευχέρεια στην έκφραση.

Ως το απόγευμα, μας δίνεται η ευκαιρία να τολμήσουμε να διεκδικήσουμε κάτι από κάποιον σε όλα τα επίπεδα, ανάλογα με τις προσδοκίες του καθενός μας.

Στις 16:58 το απόγευμα η αντίθεση με τον Ήλιο σηματοδοτεί μια Πανσέληνο που απελευθερώνει από στεγανά και μας βοηθάει να αναλύσουμε διαισθητικά και ενστικτωδώς τα θέματά μας.

Το βράδυ αναμένεται ιδιαίτερα ρομαντικό και νοσταλγικό με ονειροπολήσεις και αναμνήσεις καρφιτσωμένες πάνω μας σαν κολλημένα ρούχα, στις οποίες νιώθουμε την επιτακτική ανάγκη να δώσουμε μια μορφή, η οποία δεν θα μας πληγώνει.

Ένα ξεκαθάρισμα κάτω από το φως της Πανσελήνου θα ήταν λυτρωτικό, μπαίνοντας δειλά -δειλά σε ένα σκληρό και αβέβαιο φθινόπωρο.

Στις 1/9 στις 3:59 το πρωί το τετράγωνο με τον Δία ανοίγει την ημέρα με υπερβολές στις δραστηριότητές μας και αρκετή ευαισθησία. Δεν είναι καλό διάστημα για λογικά ξεκαθαρίσματα και επιχειρήματα, ενώ η δράση μας θα πρέπει να περιοριστεί σε χαλαρές δραστηριότητες. Ένα κοντινό ταξίδι εν όψει Σαββατοκύριακου θα ήταν βάλσαμο για την ψυχολογία μας.

Στις 23:02 το βράδυ το τρίγωνο με την Αφροδίτη που επηρεάζει από το απόγευμα, υπόσχεται όμορφες και αγαπησιάρικες στιγμές με δικούς μας ανθρώπους, αρκετό ξεφάντωμα και αρκετές δόσεις τρυφερότητας και ζεστασιάς.

Καρκίνοι, Σκορπιοί, Ταύροι και Αιγόκεροι βιώνουν έντονα την Πανσέληνο και το διήμερο αυτό με δυνατές συγκινήσεις. Ιχθύες, Παρθένοι, Δίδυμοι και Τοξότες βρίσκονται σε υπερένταση και οδηγούνται σε λαθεμένες τακτικές και συμπεριφορές.

Ζυγοί, Κριοί, Λέοντες και Υδροχόοι επιμένουν πως το καλοκαίρι αυτό δεν τελείωσε γι αυτούς, κάνοντας τα πάντα για να το ξαναζήσουν.

Στις 2/9 στις 8:38 το πρωί, η Σελήνη περνάει στον Κριό σαν σάλπισμα για την έναρξη άλλης μιας προσωπικής μάχης.

©2011-2024 Astrology.gr - All rights reserved