Η αστρολογική συμβουλή της ημέρας 31/8

Τι πρέπει να προσέξουμε και τι να εκμεταλλευτούμε σήμερα;
Η αστρολογική συμβουλή της ημέρας 31/8

Της... τουαλέτας γίνεται στο δημόσιο χρήμα, τόσο στην Ελλάδα που η ανακαίνιση μιας τουαλέτας πρύτανη στο Αριστοτέλειο Πανεπιστήμιο κόστισε 30.000 χιλιάδες ευρώ, όσο και στη Ρωσία που για μια τουαλέτα του Β. Πούτιν δαπανήθηκαν 60.000 ευρώ. Η βρωμιά, η δυσοσμία και η μπόχα της σπατάλης, ωστόσο, δεν μπορούν να κρυφτούν από τη «χρυσή τουαλέτα», ακόμα και αν το καπάκι αυτής είναι κλειστό, καθώς από ό, τι φαίνεται κάποιοι έχουν «μύτη» και έτσι το θέμα το πήραν μυρωδιά πολλοί και τώρα οι αρχές του Αριστοτέλειου Πανεπιστημίου καλούνται να δώσουν εξηγήσεις.

Η εξίσωση της ημέρας

Ήλιος= Αφροδίτη= Σελήνη/Απόλλων= Πλούτωνας/Poseidon= Kronos/Poseidon= Ουρανός/Poseidon= Cupido/Admetos= Μεσουράνημα/Admetos

Ερωτικά καλέσματα, γοητεία, ακτινοβολία. Το άτομο που προσπαθεί για την ελευθερία της δράσης. Επιτυγχάνοντας να συμμαχήσει ή να αντιμετωπίσει πολλούς ανθρώπους. Ημέρες πολύ ευνοϊκές για τη διανοητική ανάπτυξη. Το άτομο που έχει ένα ανοικτό μυαλό. Ένα καλλιεργημένο άτομο. Το άτομο που παρουσιάζει διανοητική δυνατότητά και είναι πολύ επάνω από το μέσο όρο. Το σώμα ως έκφραση του μυαλού. Το άτομο που εμφανίζεται ως φορέας μιας ιδέας. Υποκίνηση προπαγάνδας. Ιδεολογική αντιπαράθεση. Η δοκιμασία από έναν χωρισμό ή την διάλυση ενός συνεταιρισμού. Αντοχές στην κακουχία και στον πόνο. Η καταστολή του πόνου.

Ο προσωπικός σας μαγνητισμός είναι αυτός που θα παίξει σήμερα καταλυτικό ρόλο στις επαφές σας με τους άλλους ενώ πολύ εύκολα μπορείτε να πετύχετε μια συμμαχία που θα γίνει η αιχμή του δόρατός σας. Μια δόση «τρέλας» θα σας χρειαστεί για να αντιμετωπίσετε κάποιες καταστάσεις που μοιάζουν με τετελεσμένες, ενώ παράλληλα θα πρέπει να διατηρήσετε τις επιφυλάξεις σας απέναντι σε όσα λέγονται κι ακούγονται. Είτε πρόκειται για παρερμηνεία, είτε για «νοθεία» της αλήθειας, το βέβαιο είναι πως το πράγμα θέλει ψάξιμο.

Το απόφθεγμα της ημέρας: «Φτωχός δεν είναι ο άνθρωπος που έχει λίγα, αλλά εκείνος που θέλει περισσότερα.» Σενέκας

Το τραγούδι της ημέρας: Λεφτά υπάρχουν

©2011-2024 Astrology.gr - All rights reserved