31 Αυγούστου έχω τα γενέθλια μου - Τι λένε τα άστρα;

Μία αστρολογική εκτίμηση και πρόβλεψη για όσους έχουν τα γενέθλια τους σήμερα

31 Αυγούστου έχω τα γενέθλια μου - Τι λένε τα άστρα;

Η συμβολική κάθε μοίρας του ζωδιακού

Δεν είναι βέβαια η πρώτη φορά που παρουσιάζεται η συμβολική των 360 μοιρών του ζωδιακού. Με το θέμα έχουν ασχοληθεί πολλοί αστρολόγοι, ξένοι αλλά και Έλληνες, μεταφέροντας-αποδίδοντας, κυρίως την εκδοχή του Ιταλού αστρολόγου Adriano Carelli.

Εμείς θα σας θυμίζουμε μέρα-μέρα την συμβολική της μοίρας που «πατάει» ο Ήλιος βοηθώντας όσες ή όσους έχουν τα γενέθλια τους να πάρουν μια εικόνα για τις προδιαγραφές τους. Φυσικά, αντί για τον Ήλιο, μπορεί κανείς να έχει σε αυτήν την μοίρα, τον Ωροσκόπο, την Σελήνη, έναν πλανήτη ή κάποιο άλλο ευαίσθητο σημείο του χάρτη του.

8 έως 9 Παρθένου

Σύμβολο: «Τέσσερις γυναίκες συζητούν και χαριεντίζονται, μέσα σε μια άμαξα»

Ερμηνεία: Ο άνθρωπος εδώ, πολλές φορές προτιμά να φιλολογεί παρά να εργάζεται. Έξυπνος, επιδεικτικός, ίσως και ...άσωτος, μπορεί να ακολουθεί το ρητό «ποτέ μη κανείς σήμερα ό,τι μπορείς να κανείς αύριο»! Δυσκολεύεται να πάρει κάτι στα σοβαρά, εκτός αν ενδιαφέρεται προσωπικά γι' αυτό.

Αν είναι γυναίκα, είναι αμφίβολο το κατά πόσο θα προσαρμοστεί σε ένα γάμο, αφού εκτός από την άρνηση της να γίνει μια τυπική νοικοκυρά, η ενεργητικότητα και η ανησυχία της θα την ωθούν πιο πολύ στο ...ξεπόρτισμα ή τα ταξίδια.

Για τους ίδιους λόγους όμως, η υπεροχή της στον κοινωνικό τομέα θα πρέπει να θεωρείται δεδομένη. Χαρακτηριστικό της μοίρας είναι να δίνει στο πρόσωπο ή τα μαλλιά ένα κοκκινωπό χρώμα.

Το απόφθεγμα της μοίρας: «Το σημαντικό δεν είναι οι ώρες εργασίας ενός ανθρώπου, αλλά πώς περνάει τον ελεύθερο χρόνο του.» Marilynne Robinson

Χ.Δ

Οι τάσεις μέχρι τα επόμενα γενέθλια

Αισθηματικά

Αν είστε ήδη δεσμευμένοι, ενδέχεται να προβληματιστείτε από τις εξελίξεις στη ζωή του συντρόφου σας ή τις επιλογές του. Το πιθανότερο είναι να περάσετε μια κρίση, η οποία σας οδηγήσει στην λήψη μιας σοβαρής απόφασης, είτε να σταθείτε πλάι του, είτε να του ...κουνήσετε το μαντήλι! Αν η σχέση σας αντέξει, τότε θα αναβαθμιστεί και ποιοτικά. Σε καμία περίπτωση όμως δεν θα πρέπει να ξεπεράσετε τα όρια ενός αξιοπρεπούς συμβιβασμού.

Όσον αφορά τις νέες γνωριμίες, φαίνεται να εξελίσσονται κι αυτές εν μέσω δυσκολιών, αφού οι υπάρχουσες δεσμεύσεις δεν επιτρέπουν την απρόσκοπτη εξέλιξη τους.

Συνολικά δηλαδή η χρονιά σας προσφέρεται περισσότερο για μια αξιολόγηση των πεπραγμένων σας, παρά για ένα νέο ξεκίνημα.

Οικονομικά

Πολλές από τις εξελίξεις δεν εξαρτώνται από τις δικές σας προσπάθειες και ουσιαστικά καλείστε να πάρετε θέση απέναντι σε τετελεσμένα. Εκεί είναι όμως που αρχίζει ο δικός σας ρόλος. Αν τα πράγματα «στραβώσουν», δεν έχει νόημα να επιμείνετε σε μια «τελειωμένη» υπόθεση, αφού αυτό θα σας κοστίσει σε χρόνο και ...ψυχική οδύνη, χωρίς να πετύχετε το ποθητό αποτέλεσμα. Μπορείτε βέβαια να αναζητήσετε τα αίτια και τις «υπόγειες διαδρομές» που σας έφεραν σε μια δυσάρεστη θέση, βγάζοντας πολύτιμα συμπεράσματα αλλά από εκεί κι ύστερα θα πρέπει να μπείτε σε μια διαφορετική τροχιά. Αν πάλι, βρεθείτε σε πλεονεκτική θέση, εξ αιτίας της ζημιάς που θα υποστούν τρίτοι, καλείστε να αρπάξετε την ευκαιρία, υλοποιώντας πράγματα, που μέχρι χθες έμοιαζαν αδιανόητα.

Σε κάθε περίπτωση πάντως, οι συνεργασίες σας θα είναι δύσκολες ή ασύμφορες.

©2011-2024 Astrology.gr - All rights reserved