30 Αυγούστου έχω τα γενέθλια μου - Τι λένε τα άστρα;

Μία αστρολογική εκτίμηση και πρόβλεψη για όσους έχουν τα γενέθλια τους σήμερα

30 Αυγούστου έχω τα γενέθλια μου - Τι λένε τα άστρα;

Η συμβολική κάθε μοίρας του ζωδιακού

Δεν είναι βέβαια η πρώτη φορά που παρουσιάζεται η συμβολική των 360 μοιρών του ζωδιακού. Με το θέμα έχουν ασχοληθεί πολλοί αστρολόγοι, ξένοι αλλά και Έλληνες, μεταφέροντας-αποδίδοντας, κυρίως την εκδοχή του Ιταλού αστρολόγου Adriano Carelli.

Εμείς θα σας θυμίζουμε μέρα-μέρα την συμβολική της μοίρας που «πατάει» ο Ήλιος βοηθώντας όσες ή όσους έχουν τα γενέθλια τους να πάρουν μια εικόνα για τις προδιαγραφές τους. Φυσικά, αντί για τον Ήλιο, μπορεί κανείς να έχει σε αυτήν την μοίρα, τον Ωροσκόπο, την Σελήνη, έναν πλανήτη ή κάποιο άλλο ευαίσθητο σημείο του χάρτη του.

7 έως 8 Παρθένου

Σύμβολο: «Ένας χωρικός προσφέρει φιλοξενία σε έναν ταξιδιώτη»

Ερμηνεία: Αυτή η μοίρα εμφυσά την μελέτη της φύσης και της ομορφιάς. Ο άνθρωπος εδώ, μπορεί να αγαπά την ορειβασία, τη γεωργία και την κτηνοτροφία. Σαν χαρακτήρας, συνήθως είναι απλός και ειλικρινής, χωρίς ίχνος προκατάληψης. Οδηγημένος από τα ιδανικά του, θα προσφέρει χωρίς δεύτερη σκέψη, βρίσκοντας ενίοτε απέναντι του την αχαριστία. Αν καταλάβει πως το πιο λογικό είναι να σταθεροποιήσει πρώτα τη δική του θέση κι ύστερα να κάνει καλό στους άλλους, τότε μόνο μπορεί να κινηθεί με ασφάλεια, χωρίς να πέσει θύμα συκοφαντιών.

Το απόφθεγμα της μοίρας: «Κανένας άνθρωπος δεν μπορεί να είναι ιδανικά πετυχημένος, μέχρι να βρει τη θέση του. Όπως μια ατμομηχανή, είναι δυνατός πάνω στη διαδρομή του και αδύναμος οπουδήποτε αλλού.» Orison Swet Marden

Χ.Δ

Οι τάσεις μέχρι τα επόμενα γενέθλια

Αισθηματικά

Μερικές αποφάσεις είναι δύσκολες αλλά πρέπει να παρθούν. Αυτό είναι το μήνυμα των ουρανών για την νέα σας χρονιά, που στον τομέα των σχέσεων αναμένεται να είναι άκρως ...διλημματική! Κι αυτό γιατί η ζωή θα σας φέρει μπροστά σε πρόσωπα που είτε είναι δεσμευμένα, είτε έχουν κάποιο άλλο σοβαρό κώλυμα. Όσον αφορά μια ήδη υπάρχουσα σχέση, αν δεν επισημοποιηθεί, τότε το πιθανότερο είναι να «σπάσει», με ένα τρίτο πρόσωπο να λειτουργεί καταλυτικά..

Οικονομικά

Κρίσιμη αναμένεται να είναι η χρονιά σας και σε οικονομικά-επαγγελματικά θέματα, με τις συνεργασίες να αποτελούν ίσως το μεγαλύτερο «αγκάθι». Σε κάθε περίπτωση θα πρέπει να εξασφαλίσετε την ομαλή σας έξοδο, στην περίπτωση που κάτι δεν πάει καλά. Αντίθετα, αν αφήσετε τα πράγματα στην τύχη τους, εσείς θα είστε οι ζημιωμένοι. Υπάρχουν όμως και καλά νέα. Αρκετοί θα κερδίσετε από τις απώλειες ή τις ζημιές των ανταγωνιστών σας, ενώ φαίνεται πως μπορείτε γενικότερα να ενισχύσετε τόσο την θέση, όσο και τα οικονομικά σας, με την βοήθεια ενός ισχυρού παράγοντα..

©2011-2024 Astrology.gr - All rights reserved