Η αστρολογική συμβουλή της ημέρας 30/8

Τι πρέπει να προσέξουμε και τι να εκμεταλλευτούμε σήμερα;
Η αστρολογική συμβουλή της ημέρας 30/8

Οι παρακολουθήσεις τηλεφώνων από τα συστήματα «νομίμων συνακροάσεων» της αστυνομίας και της ΕΥΠ (όπως ανέφερε και το newsbomb.gr) αυξάνονται σχεδόν με γεωμετρική πρόοδο. Σύμφωνα με την έκθεση της Αρχής Διασφάλισης Απορρήτου περισσότερα από 50.000 τηλέφωνα τέθηκαν πέρυσι υπό παρακολούθηση από την Αστυνομία και την ΕΥΠ για λόγους «Εθνικής ασφαλείας». Ωστόσο, η Αρχή Διασφάλισης Απορρήτου έχει ανακαλύψει παρατυπίες και μαύρες τρύπες στην διαδικασία άρσης του απορρήτου. Και το μέγα ερώτημα θα είναι πάντα το πως και από ποιούς αξιοποιούνται αυτά τα δεδομένα. Το θέμα δεν αφορά μόνον την Ελλάδα, αφού τα πράγματα έχουν προχωρήσει διεθνώς και είναι βέβαιο πως με το πρόσχημα της ασφάλειας κάποιοι μας ακούν και μας βλέπουν, όπου κι αν είμαστε, ό, τι κι αν κάνουμε!

Η εξίσωση της ημέρας

Ερμής= Αφροδίτη/Μηδενική Κριού=Άρης/Cupido=Δίας/Poseidon= Admetos:

Άποψη και γνώμη απέναντι σε ζητήματα Τέχνης. Η ομορφιά της έκφρασης και της σκέψης. Η νοητική δημιουργία. Αιχμηρές οικογενειακές συζητήσεις. Σκέψη για γάμο. Αντιδράσεις για έναν γάμο. Σκέψεις περί δικαιωμάτων και συνείδησης. Λογικές σκέψεις. Συνομιλίες με τους ευφυείς και λογικούς ανθρώπους. Βαθιά ή απαισιόδοξη σκέψη. Σοβαρή ή περιορισμένη σκέψη. Εμμονές. Βαθύ μυαλό. Σκέψεις θανάτου. Διαπραγματεύσεις για ένα τελειωμένο και μη αναστρέψιμο ζήτημα. Αναστολή.

Δρώμενα και δημιουργίες θα σας δώσουν την αφορμή για περαιτέρω σκέψεις και συζητήσεις που θα σας προσφέρουν μια νέα οπτική. Συναισθηματικά, η προσκόλληση σε έναν ανεκπλήρωτο στόχο δεν οδηγεί πουθενά γι' αυτό γυρίστε το τιμόνι του μυαλού και της καρδιάς σας προς μια άλλη κατεύθυνση. Τέλος, η στήριξη ή η βοήθεια που μπορεί να ζητήσετε από κάποιον δεν συνεπάγεται ότι θα αποφασίζει για τη ζωή σας.

Το απόφθεγμα της ημέρας: «Ποιος επιτέλους κυβερνάει αυτόν τον τόπο;» Κωνσταντίνος Καραμανλής

Το video της ημέρας: Big Brother State, με ελληνικούς υπότιτλους.

©2011-2024 Astrology.gr - All rights reserved