Η αστρολογική συμβουλή της ημέρας 29/8

Τι πρέπει να προσέξουμε και τι να εκμεταλλευτούμε σήμερα;
Η αστρολογική συμβουλή της ημέρας 29/8

Αν χρωστάς στο κράτος την έβαψες, αν σου χρωστάει το κράτος την πάτησες. Το ελληνικό κράτος ως γνωστόν χρωστάει της Μιχαλούς αλλά επειδή έχει ένα ...όνομα στην αγορά, κατάφερε και έβαλε στο χέρι τους γιατρούς, παίρνοντας τους τις υπηρεσίες τους - μπροστάντζα και τώρα όχι μόνο δεν τους πληρώνει αλλά τους ζητάει και βερεσέ. Στο φιλότιμο και στον εθελοντισμό θέλουν να τους φέρουν για να εργάζονται, χωρίς να πληρώνονται αλλά δε δίνουν το καλό παράδειγμα. «Απλήρωτοι εμείς , απλήρωτοι και εσείς» φαίνεται να απαντούν οι συμβεβλημένοι γιατροί με τον ΕΟΠΠΥ στους κρατικούς φορείς, αναστέλλοντας από τη Δευτέρα 3/09 τη συνεργασία τους με τον... Εθνικό Οργανισμό Πονάω Πιέζομαι Υποφέρω. Και βέβαια τη «νύφη» θα πληρώσουν οι ασφαλισμένοι και οι συνταξιούχοι, όπως ακριβώς γράφτηκε και στους «Uranian χρησμούς» του Αυγούστου.

Η εξίσωση της ημέρας

Άρης= Ωροσκόπος/Μεσουράνημα=Apollon/Poseidon= Βόρειος Δεσμός/Ουρανός:

Η ανάπτυξη, η δράση και ολοκλήρωση ενός επαγγελματικού project. Η επαγγελματική δραστηριότητα. Κοινή δραστηριότητα με ανθρώπους που έχουν τα ίδια μυαλά. Σύντροφοι- πάσχοντες. Ξαφνικοί συνεταιρισμοί. Το να μπλεχτεί κάποιος στα πόδια σου. Χάνοντας την επαγγελματική βόλεψή σου.

Μια δουλειά μπορεί να «κλείσει» κόντρα στις συνθήκες της εποχής. Με τους συνοδοιπόρους στον στίβο της ζωής, τα πράγματα θα είναι εύκολα και θα έχετε μια αγαστή συνεργασία. Με όσους πάλι βρίσκεστε «απέναντι» θα υπάρξουν τριβές, καθώς θα αισθανθείτε είτε ότι μπαίνουν σε ξένα χωράφια είτε ότι φυτρώνουν εκεί που δεν τους σπέρνουν. Μολαταύτα, κάθε στιγμή της ζωής ξεχειλίζει από δυνατότητες και νέες επιλογές.

Το απόφθεγμα της ημέρας: «Η πολιτική είναι μεγάλη τέχνη. Πείθει τους ανθρώπους να πληρώσουν γι' αυτά που τους κλέψανε.» Andrzej Majewski

Το τραγούδι της ημέρας: Δεν παίρνω φάρμακα - Γιώργος Λαύκας

©2011-2024 Astrology.gr - All rights reserved