29 Αυγούστου έχω τα γενέθλια μου - Τι λένε τα άστρα;

Μία αστρολογική εκτίμηση και πρόβλεψη για όσους έχουν τα γενέθλια τους σήμερα

29 Αυγούστου έχω τα γενέθλια μου - Τι λένε τα άστρα;

Η συμβολική κάθε μοίρας του ζωδιακού

Δεν είναι βέβαια η πρώτη φορά που παρουσιάζεται η συμβολική των 360 μοιρών του ζωδιακού. Με το θέμα έχουν ασχοληθεί πολλοί αστρολόγοι, ξένοι αλλά και Έλληνες, μεταφέροντας-αποδίδοντας, κυρίως την εκδοχή του Ιταλού αστρολόγου Adriano Carelli.

Εμείς θα σας θυμίζουμε μέρα-μέρα την συμβολική της μοίρας που «πατάει» ο Ήλιος βοηθώντας όσες ή όσους έχουν τα γενέθλια τους να πάρουν μια εικόνα για τις προδιαγραφές τους. Φυσικά, αντί για τον Ήλιο, μπορεί κανείς να έχει σε αυτήν την μοίρα, τον Ωροσκόπο, την Σελήνη, έναν πλανήτη ή κάποιο άλλο ευαίσθητο σημείο του χάρτη του.

6 έως 7 Παρθένου

Σύμβολο: «Ένας μοναχικός τύπος στέκεται στην αγορά, παρατηρώντας συναλλαγές και συμπεριφορές»

Ερμηνεία: Ο άνθρωπος εδώ χαρακτηρίζεται από γενναιοδωρία και πρόνοια, σεμνότητα, επιφυλακτικότητα, ευαισθησία και καλοσύνη -περισσότερο στην καρδιά παρά στους τρόπους- αγνότητα στη σκέψη, παρατηρητικότητα και ειλικρινή αισθήματα. Συνήθως όμως «πάσχει» και από έλλειψη αυτοκυριαρχίας ή μια υπέρ του δέοντος συστολή, ιδιαίτερα μπροστά στους άλλους.

Στον επαγγελματικό τομέα, αυτή η μοίρα μπορεί να δώσει ένα ασυνήθιστο χάρισμα νομικού και αν ο άνθρωπος ξεπεράσει την φυσική συστολή του θα μπορέσει να γίνει ένας άριστος δικηγόρος. Σ' αυτή την περίπτωση, το μυαλό του μαζί με την ευαισθησία του (χαρακτηριστικό των ντροπαλών) θα λειτουργήσει στην πράξη ως μια ευγενική και πειστική ευγλωττία. Μπορεί πάλι να διακριθεί σαν δικαστικός ή συμβολαιογράφος.

Το απόφθεγμα της μοίρας: «Ο ντροπαλός άνθρωπος είναι τρομοκρατημένος πριν τον κίνδυνο, ο δειλός κατά τη διάρκεια και ο θαρραλέος μετά.»

Jean-Paul Richter

Χ.Δ

Οι τάσεις μέχρι τα επόμενα γενέθλια

Αισθηματικά

Βρίσκεστε σε μια κρίσιμη καμπή της προσωπικής σας ζωής, η οποία πρόκειται να περάσει σε μια νέα φάση. Ξεχάστε λοιπόν τα όσα ...ξέρατε μέχρι σήμερα κι ετοιμαστείτε να «βουτήξετε» στα βαθιά, με έπαθλο την πραγματική αγάπη. Η θεαματική διεύρυνση του κοινωνικού σας κύκλου, μπορεί να αυξήσει τις πιθανότητες σας για μια νέα γνωριμία, ικανή να σας ...συνταράξει!

Αν βέβαια είστε ήδη δεσμευμένοι θα πρέπει να κινηθείτε στην κατεύθυνση της ανανέωσης της σχέσης σας, η οποία σε καμία περίπτωση δεν μπορεί να παραμείνει «χλιαρή» ή χωρίς ολοκληρωμένη προοπτική.

Οικονομικά

Το κλειδί της επιτυχίας σας είναι η επικοινωνία και οι καλές δημόσιες σχέσεις. Γνωρίζοντας δηλαδή τους κατάλληλους ανθρώπους-κλειδιά θα μπορέσετε να προωθήσετε τους στόχους σας με μεγαλύτερη ευκολία. Παράλληλα, φαίνεται πως μπαίνετε σε μια φάση «μεταμόρφωσης», από κάμπια σε πεταλούδα και αφήνοντας πίσω σας παρωχημένες μεθόδους κι αδιέξοδα, είστε σε θέση να πετύχετε το καλύτερο.

©2011-2024 Astrology.gr - All rights reserved