Η καθημερινή επιρροή της Σελήνης από 28/8 έως 30/8

Σελήνη στον Υδροχόο

Η καθημερινή επιρροή της Σελήνης από 28/8 έως 30/8

Ενώ ο ουρανός φωτίζεται όλο και περισσότερο μέρα με την ημέρα, από την αναμενόμενη δεύτερη Αυγουστιάτικη Πανσέληνο, η Σελήνη περνάει στον Υδροχόο σήμερα 28/8 στις 20:39 το βράδυ.

Το τετράγωνο με τον Άρη που κορυφώνεται στις 2:37 το πρωί της 29/8, επηρεάζει το βράδυ μας με συγκρουσιακές διαθέσεις και ιδιαίτερα ανταγωνιστικές τάσεις. Κάθε απόπειρα διαφωνίας ή απόδειξης του δίκιου μας θα σκοντάψει επάνω σε επιχειρήματα που θα μας προξενήσουν εκνευρισμό. Ακόμα και μια παρτίδα μπιρίμπα μπορεί να γίνει τόσο κυκλοθυμική, καταλήγοντας σε διαπληκτισμό.

Στις 10:06 το πρωί το εξάγωνο με τον Ουρανό μας οδηγεί έως το βράδυ σε μια συναρπαστική μέρα με άφθονη δραστηριότητα, διεκπεραίωση πολλών εκκρεμοτήτων, και αρκετών προσθηκών σε διάφορους τομείς, τις οποίες εντάσσουμε με ενθουσιασμό και σιγουριά.

Αυτή η σιγουριά εδραιώνεται με το τρίγωνο με τον Δία που κορυφώνεται στις 21:45 το βράδυ, δίνοντάς μας χαρακτηριστική άνεση και ευρυχωρία ώστε να εκφράσουμε τις ιδέες μας, να προκαλέσουμε θαυμασμό, να κάνουμε εκπλήξεις στους αγαπημένους μας και γενικότερα να περάσουμε ένα πρωτότυπο και γενναιόδωρο βράδυ.

Στις 30/8 στις 18:35 το απόγευμα το τρίγωνο με τον Κρόνο έρχεται να σταθεροποιήσει τις συνθήκες της ημέρας, που από το πρωί είναι σαν να τις έχουμε παραγγείλει στα μέτρα μας, χωρίς απόκλιση.

Στις 20:49 το βράδυ η αντίθεση με τον Ερμή εξάπτει το διανοητικό μας κομμάτι, προκαλεί ενδιαφέρουσες συζητήσεις και ανταλλαγές απόψεων, ενώ κοντράρει τις επιθυμίες με τις ανάγκες μας, διαχωρίζοντας εκείνο που πρέπει να υπερισχύσει.

Υδροχόοι, Λέοντες, Τοξότες, Κριοί, Ζυγοί και Δίδυμοι ενεργοποιούνται αυτό το διήμερο με αρκετές αξιοσημείωτες απολαβές, Σκορπιοί και Ταύροι δρουν ανεξέλεγκτα και αιφνιδιαστικά, ενώ Ιχθείς, Παρθένοι, Αιγόκεροι και Καρκίνοι, συνωστίζονται στις αγορές των εκπτώσεων, με τις τελευταίες συμφέρουσες προσφορές.

Στις 31/8 στις 1:32 το πρωί η Σελήνη περνάει στους Ιχθείς, έχοντας εντυπωσιακή παραμονή και φινάλε.

©2011-2024 Astrology.gr - All rights reserved