28 Αυγούστου έχω τα γενέθλια μου - Τι λένε τα άστρα;

Μία αστρολογική εκτίμηση και πρόβλεψη για όσους έχουν τα γενέθλια τους σήμερα

28 Αυγούστου έχω τα γενέθλια μου - Τι λένε τα άστρα;

Η συμβολική κάθε μοίρας του ζωδιακού

Δεν είναι βέβαια η πρώτη φορά που παρουσιάζεται η συμβολική των 360 μοιρών του ζωδιακού. Με το θέμα έχουν ασχοληθεί πολλοί αστρολόγοι, ξένοι αλλά και Έλληνες, μεταφέροντας-αποδίδοντας, κυρίως την εκδοχή του Ιταλού αστρολόγου Adriano Carelli.

Εμείς θα σας θυμίζουμε μέρα-μέρα την συμβολική της μοίρας που «πατάει» ο Ήλιος βοηθώντας όσες ή όσους έχουν τα γενέθλια τους να πάρουν μια εικόνα για τις προδιαγραφές τους. Φυσικά, αντί για τον Ήλιο, μπορεί κανείς να έχει σε αυτήν την μοίρα, τον Ωροσκόπο, την Σελήνη, έναν πλανήτη ή κάποιο άλλο ευαίσθητο σημείο του χάρτη του.

5 έως 6 Παρθένου

Σύμβολο: «Ένα παιδί, μέσα σε πολυκατάστημα»

Ερμηνεία: Ο άνθρωπος εδώ μπορεί να είναι ελκυστικός, κομψός, καλοφτιαγμένος, πληθωρικός ως χαρακτήρας, χαρούμενος και νεανικός αλλά εκείνο που τον χαρακτηρίζει περισσότερο είναι η εφευρετικότητα και το ερευνητικό του δαιμόνιο. Κάποιες φορές βέβαια, μπαίνει στον πειρασμό να κυνηγά τις απολαύσεις αντί την πρόοδο, να ξεχνιέται «μαζεύοντας λουλούδια στο δρόμο της ζωής», αντί να προχωρά ίσια στον τελικό προορισμό του. Χρήματα, έρωτες, τιμές και κοινωνική αίγλη είναι πράγματα που θα έρθουν χωρίς να κουραστεί ιδιαίτερα. Αν μάλιστα αντισταθεί στο εύκολο και στους πειρασμούς, θα δημιουργήσει κάτι στέρεο και θ' αφήσει όνομα.

Το απόφθεγμα της μοίρας: «Διαθέτω το δώρο της παρατηρητικότητας που ονομάζεται κυνισμός από κάποιους που το στερούνται.» Τζωρτζ Μπέρναρντ Σω

Χ.Δ

Οι τάσεις μέχρι τα επόμενα γενέθλια

Αισθηματικά

Έχετε πολύ αυξημένες πιθανότητες για να ζήσετε κάτι το μοναδικό και ικανό να αλλάξει την κοσμοθεωρία σας για τις ανθρώπινες σχέσεις. Παράλληλα όμως θα πρέπει να είστε προετοιμασμένοι για τους έντονους κραδασμούς που θα υποστεί το οικοδόμημα σας εξ αιτίας αυτής της αλλαγής. Αν μάλιστα είστε ήδη δεσμευμένοι, οι εξελίξεις θα είναι μάλλον διαλυτικές ή τουλάχιστον δύσκολες και αυτό δεν έχει να κάνει μόνον με την ποιότητα της επαφής σας αλλά και με γεγονότα στη ζωή του συντρόφου σας. Ανάλογα δυνατές, όσο και πρωτόγνωρες μπορεί να είναι και οι καθαρά σεξουαλικές σας εμπειρίες, είτε σας αρέσουν, είτε ...όχι!

Οικονομικά

Παρά τις γενικότερες δυσκολίες, έχετε τον τρόπο (και την τύχη) ώστε να «γυρίσετε» τα πράγματα υπέρ σας. Σε κάθε δυσκολία, μπορείτε να ζητήσετε τη βοήθεια προσώπων που έχουν την δυνατότητα να σας εξυπηρετήσουν, ακόμη όμως κι αν δεν αξιοποιήσετε αυτήν την δυνατότητα, είστε σε θέση να ανοίξετε έναν νέο δρόμο στη ζωή σας, έστω κι αν περάσετε «διά πυρός και σιδήρου». Για τους πιο τυχερούς, το άνοιγμα ενός νέου κύκλου μπορεί να προκύψει ύστερα από απώλειες τρίτων ή των ανταγωνιστών σας.

Πάντως, πολύ πιο στριμωγμένα ή εκτός ελέγχου αναμένονται τα πράγματα για όσες και όσους δεν είστε διατεθειμένοι να προβείτε σε μια αλλαγή πορείας, αφού οι ανατροπές θα ...έρθουν να σας συναντήσουν!

©2011-2024 Astrology.gr - All rights reserved