Η αστρολογική συμβουλή της ημέρας 28/8

Τι πρέπει να προσέξουμε και τι να εκμεταλλευτούμε σήμερα;
Η αστρολογική συμβουλή της ημέρας 28/8

Ο Μιτ Ρόμνει, υποψήφιος των Ρεπουμπλικανών στις αμερικάνικες εκλογές, είπε «δε θα γίνουμε Ελλάδα», θέλοντας να δείξει ότι η Αμερική δεν βρίσκεται σε δυσκολότερη και υποδεέστερη θέση από εμάς, όταν χρόνια τώρα η χώρα του είναι σε ύφεση, δεν υπάρχουν δουλειές, δεν υπάρχει σύστημα υγείας και φυσικά το εξωτερικό χρέος είναι τεράστιο. Όμως οι ουρανοί άλλα λένε, αφού ο γενέθλιος Ήλιος των ΗΠΑ στον Καρκίνο θα δεχθεί σχετικά σύντομα τις «θωπείες» του Ουρανού και του Πλούτωνα. Εμείς λοιπόν απαντάμε «Βλέπετε για να ...μαθαίνετε!».

Η εξίσωση της ημέρας

Ερμής= Κρόνος/Cupido= Ουρανός/Kronos= Hades/Zeus= Cupido/Apollon= Άρης/Δίας:

Για να σκεφτεί το χωρισμό από μια κοινότητα. Σκοπεύοντας στο διαζύγιο. Δικτάτορας. Για να δώσουν διαταγές ξαφνικά. Μισητές παρατηρήσεις. Απεχθής τρόπος. Δυσφημήσεις, Καταγγελία. Προπαγάνδα με ψέματα. Εμπρησμός. Ρουφιανιά από εκδίκηση. Εμπορικές συζητήσεις. Κοινωνική ψυχαγωγία με πολλούς. Σκέψεις και συζητήσεις για την τέχνη και την επιστήμη. Σκέψεις για αρραβώνα. Η θέληση να δημιουργήσει κάτι. Επιτυχείς συζητήσεις και ομιλίες. Επιτυχής ομιλητής.

Σήμερα, θα υπάρχει η τάση από κάποιους να τα κατακρίνουν όλα και τίποτα να μην αποδεικνύουν. Δείξτε ιδιαίτερη προσοχή προς του κόλακες και περιφρόνηση στους συκοφάντες. Και οι δύο αποτελούν την άλλη όψη του ίδιου νομίσματος. Οι απογευματινές ώρες είναι κατάλληλες για να αναζητήσετε τις επιθυμητές συνθήκες ή να τις δημιουργήσετε.

Το απόφθεγμα της ημέρας: «Αν ο κροκόδειλος έφαγε τον εχθρό σου, αυτό δεν σημαίνει πως έγινε και φίλος σου.» Βόλφγκανγκ Γκαίτε

Το τραγούδι της ημέρας: Lara Fabian - Je suis Malade

©2011-2024 Astrology.gr - All rights reserved