27 Αυγούστου έχω τα γενέθλια μου - Τι λένε τα άστρα;

Μία αστρολογική εκτίμηση και πρόβλεψη για όσους έχουν τα γενέθλια τους σήμερα

27 Αυγούστου έχω τα γενέθλια μου - Τι λένε τα άστρα;

Η συμβολική κάθε μοίρας του ζωδιακού

Δεν είναι βέβαια η πρώτη φορά που παρουσιάζεται η συμβολική των 360 μοιρών του ζωδιακού. Με το θέμα έχουν ασχοληθεί πολλοί αστρολόγοι, ξένοι αλλά και Έλληνες, μεταφέροντας-αποδίδοντας, κυρίως την εκδοχή του Ιταλού αστρολόγου Adriano Carelli.

Εμείς θα σας θυμίζουμε μέρα-μέρα την συμβολική της μοίρας που «πατάει» ο Ήλιος βοηθώντας όσες ή όσους έχουν τα γενέθλια τους να πάρουν μια εικόνα για τις προδιαγραφές τους. Φυσικά, αντί για τον Ήλιο, μπορεί κανείς να έχει σε αυτήν την μοίρα, τον Ωροσκόπο, την Σελήνη, έναν πλανήτη ή κάποιο άλλο ευαίσθητο σημείο του χάρτη του.

4 έως 5 Παρθένου

Σύμβολο: «Ένα κυνηγετικό γεράκι, πάνω στη γροθιά του αφέντη του»

Ερμηνεία: Ο άνθρωπος εδώ είναι πάντα έτοιμος για δράση, σε κάθε στιγμή ή ηλικία, μόλις το καθήκον ή τα ιδανικά του τον καλούν. Πειθαρχημένος, εξαίρετος διεκπεραιωτής, ευγενής μέχρι το κόκαλο και πιστός στους φίλους του, από την άλλη πλευρά στερείται φιλοδοξίας και πρωτοβουλίας. Έτσι, είναι οι άλλοι που ρυθμίζουν τη ζωή του και του αναθέτουν αποστολές κι όχι ο ίδιος.

Το απόφθεγμα της μοίρας: «Αν μπορείς, να βοηθάς τους άλλους. Αν δεν μπορείς να το κάνεις αυτό, τουλάχιστον μην τους προκαλείς κακό.» Δαλάι Λάμα

Χ.Δ

Οι τάσεις μέχρι τα επόμενα γενέθλια

Αισθηματικά

«Μεγάλα καράβια, μεγάλες φουρτούνες»! Κάπως έτσι μπορεί να περιγραφεί μεταφορικά η προσωπική σας ζωή, αφού τα πολύ δυνατά συναισθήματα αναμένεται να σας παρασύρουν σε «άγνωστα νερά». Η απότομη διακοπή μιας σχέσης πάνω στην οποία είχατε στηρίξει και επενδύσει πολλά είναι το κακό σενάριο, υπάρχει όμως και το καλό. Να ξεπεράσετε δηλαδή τον σκόπελο, πιστοποιώντας ότι «ους ο θεός συνέζευξε, άνθρωπος μη χωριζέτω».

Οικονομικά

Παρά τα όποια σκαμπανεβάσματα και την ταλαιπωρία σας από υποθέσεις που θα ...ζήλευε και η Αγκάθα Κρίστι, η τύχη δεν σας έχει εγκαταλείψει και το μόνο που πρέπει να κάνετε είναι το να μην την σπαταλήσετε. Παράλληλα, με τους «κακούς» που σας επιβουλεύονται, υπάρχουν κι εκείνοι που είναι πρόθυμοι να σας προσφέρουν απλόχερα την βοήθεια τους. Οι πιο τυχεροί μάλιστα θα δουν τα εισοδήματα τους να «αυγατίζουν» χωρίς ιδιαίτερο κόπο.

©2011-2024 Astrology.gr - All rights reserved