Η καθημερινή επιρροή της Σελήνης από 26/8 έως 28/8

Σελήνη στον Αιγόκερω

Η καθημερινή επιρροή της Σελήνης από 26/8 έως 28/8

Με το πέρασμα της Σελήνης στον Αιγόκερω σήμερα 26/8 στις 16:58 το απόγευμα, το διήμερο που ακολουθεί είναι προορισμένο να ανεβάσει την αδρεναλίνη, οδηγώντας σε ακραίες εναλλαγές διάθεσης και συμβάντων.

Στις 19:51 το βράδυ το εξάγωνο με τον Ποσειδώνα και λίγο αργότερα στις 20:21 το εξάγωνο με τον Άρη, δημιουργούν θαυμάσιες προϋποθέσεις για ένα ιδιαίτερο βράδυ γεμάτο εμπνεύσεις, δραστηριότητα, πρωτοβουλίες και ρομαντισμό. Η εσωτερική μας ενεργοποίηση εξωτερικεύεται και οι επιθυμίες μας μοιάζουν περισσότερο με φιλοδοξίες, που προσπαθούμε να τις ξεδιπλώσουμε σε μια νύχτα.

Το τρίγωνο με τον Ήλιο που κορυφώνεται στις 23:50 το βράδυ, αυξάνει την ενεργητικότητα χαρίζοντάς μας κέφι και ζωντάνια.

Όσοι βρεθούν σε εκδηλώσεις και συνευρέσεις, θα αποκομίσουν μια όμορφη ανάμνηση.

Και ενώ οι περισσότεροι πέφτουμε στα κρεβάτια μας χορτασμένοι από όλες τις απόψεις, στις 27/8 πλέον στις 5:05 το πρωί η σύνοδος με τον Πλούτωνα και λίγο αργότερα στις 6:19 το πρωί το τετράγωνο με τον Ουρανό, πυροδοτούν υπερβολικές αντιδράσεις, φέρνοντας αφάνταστες ανατροπές. Για όσους λοιπόν η νύχτα είχε μακρά πορεία, η διάρκειά της επεφύλασσε εκπλήξεις, σαν ξαφνική καταιγίδα μέσα στον καυτό ήλιο. Η πιθανότητα να βρει πολλούς αυτό το ξημέρωμα με αγωνία στα μάτια και έντονη ανησυχία, είναι πολλές.

Όλη η υπόλοιπη ημέρα θα κυλήσει σε μια κατάσταση αποσβόλωσης, όπως μια επίσκεψη σε μουσείο κέρινων ομοιωμάτων, που για μια στιγμή δεν είμαστε σίγουροι ποιος από όλους είναι ο ζωντανός.

Στις 28/8 στις 3:01 το πρωί η κορύφωση της αντίθεσης με την Αφροδίτη που επηρεάζει από αργά το προηγούμενο βράδυ, επιδεινώνει τη συναισθηματική μας κατάσταση φέρνοντας υπερένταση και πολλές σκέψεις στο μυαλό.

Στις 13:33 το μεσημέρι το τετράγωνο με τον Κρόνο που επηρεάζει από το πρωί, μας κάνει να αισθανόμαστε ως το απόγευμα πως δεν έχουμε τον έλεγχο των καταστάσεων. Το διάστημα αυτό δεν προσφέρεται για δραστηριότητες που απαιτούν αποφάσεις και συνδιαλλαγές παντός τύπου. Ο ρόλος του θύματος μας έχει προκαταβάλει ένα αποτέλεσμα, καθόλου επιθυμητό.

Αιγόκεροι, Καρκίνοι, Ζυγοί και Κριοί καλούνται για άλλη μια φορά να αντιμετωπίσουν τους προσωπικούς τους δαίμονες.

Ιχθύες, Παρθένοι, Ταύροι και Σκορπιοί εκμεταλλεύονται προς όφελός τους αυτό το διήμερο, ενώ Τοξότες, Λέοντες, Δίδυμοι και Υδροχόοι συνεχίζουν ανεπηρέαστοι το χορό τους.

Στις 20:38 το βράδυ η Σελήνη περνάει στον Υδροχόο για έναν γερό ανεφοδιασμό.

©2011-2024 Astrology.gr - All rights reserved