26 Αυγούστου έχω τα γενέθλια μου - Τι λένε τα άστρα;

Μία αστρολογική εκτίμηση και πρόβλεψη για όσους έχουν τα γενέθλια τους σήμερα

26 Αυγούστου έχω τα γενέθλια μου - Τι λένε τα άστρα;

Η συμβολική κάθε μοίρας του ζωδιακού

Δεν είναι βέβαια η πρώτη φορά που παρουσιάζεται η συμβολική των 360 μοιρών του ζωδιακού. Με το θέμα έχουν ασχοληθεί πολλοί αστρολόγοι, ξένοι αλλά και Έλληνες, μεταφέροντας-αποδίδοντας, κυρίως την εκδοχή του Ιταλού αστρολόγου Adriano Carelli.

Εμείς θα σας θυμίζουμε μέρα-μέρα την συμβολική της μοίρας που «πατάει» ο Ήλιος βοηθώντας όσες ή όσους έχουν τα γενέθλια τους να πάρουν μια εικόνα για τις προδιαγραφές τους. Φυσικά, αντί για τον Ήλιο, μπορεί κανείς να έχει σε αυτήν την μοίρα, τον Ωροσκόπο, την Σελήνη, έναν πλανήτη ή κάποιο άλλο ευαίσθητο σημείο του χάρτη του.

3 έως 4 Παρθένου

Σύμβολο: «Ένας οδοστρωτήρας»

Ερμηνεία: Ο άνθρωπος εδώ, χαρακτηρίζεται από πάθος για το σχέδιο και την τεχνική, μια παιδική πίστη στην τεχνοκρατία, αδιαφορία για την ατομική προβολή και αγάπη για την υπερβολή και το απόλυτο. Διαθέτει τη δύναμη και την ικανότητα να δίνει τη «γραμμή» στη δουλειά που αναλαμβάνει, να καθοδηγεί τους άλλους και να προσθέτει τις τελευταίες πινελιές λίγο πριν την παράδοση του έργου. Αν είναι εγκρατής θα εξασφαλίσει άνετα γεράματα. Αν όμως κυριευθεί από την τάση για μια άσκοπη, επιτηδευμένη ζωή, τότε πιθανόν να κατασπαταλήσει την περιουσία που με κόπους έχουν δημιουργήσει οι πρόγονοι του. Σε κάθε περίπτωση πάντως, οι φίλοι του θα τον βοηθήσουν.

Το απόφθεγμα της μοίρας: «Χωρίς την τεχνική, η έμπνευση είναι ένα απλό καλάμι που το δέρνει ο άνεμος.» Johannes Brahms

Χ.Δ

Οι τάσεις μέχρι τα επόμενα γενέθλια

Αισθηματικά

Το πιθανότερο είναι πως η ζωή σας θα αλλάξει μέσα από δυνατές εμπειρίες, οι οποίες βέβαια δεν θα είναι πάντα ευχάριστες. Ωστόσο, η δύναμη να προχωρήσετε και να βρείτε τις πραγματικές ανάγκες και επιθυμίες σας, μπορεί να προέλθει μέσα από τις στάχτες μιας σχέσης, που στην αρχή της φάνταζε ως μοναδική. Στις πιο ήπιες περιπτώσεις πάντως, θα υπάρξουν απλά πρωτόφαντες ή σπάνιες ερωτικές εμπειρίες.

Οικονομικά

Αν δεν καθαρίσετε πρώτα την «κόπρο του Αυγεία», προκοπή δεν κάνετε! Καλείστε λοιπόν να κλείσετε τους λογαριασμούς σας αλλά κυρίως να απομακρυνθείτε από πρόσωπα ή καταστάσεις που είτε δεν προάγουν τις ικανότητες σας, είτε σας βλάπτουν. Σε αρκετές περιπτώσεις η μάχη που θα δώσετε απέναντι σε συμφέροντα και «κλίκες» θα είναι σκληρή και επίπονη αλλά δεν γίνεται διαφορετικά, αν φυσικά θέλετε να λάμψει η αλήθεια για τις υποθέσεις που σας απασχολούν. Και μόλις «ξεμπερδέψετε» με το παρελθόν, τότε θα εμφανιστεί το ελπιδοφόρο μέλλον. Θα υπάρξουν πάντως και οι τυχεροί της υπόθεσης που θα ωφεληθούν άμεσα από τις ζημιές ή απώλειες των ανταγωνιστών τους.

©2011-2024 Astrology.gr - All rights reserved